DNEVNI HOROSKOP za 01. jun 2020. (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Imate previše posla. Morate bolje da se organizujete. Nemojte da trošite previše novca na stvari koje Vam nisu trenutno zaista važne.

Bik

Skloni ste flertu. Ako ste u vezi, popraviće se odnos sa partnerom, ali je bitno da Vam ne bude dosadno. Odlična je saradnja sa svima danas i ostvarujete lako na poslu sve što ste zamislili.

Blizanci

Organizacija posla Vam je neophodna. Budite uporni da odradite sve detaljno. Ne dozvolite da negativne osobe previše utiču na Vaš uspeh u radu.

Rak

Probudite strast u vezi. Ne nervirajte se oko svega što drugi ljudi pričaju o Vama. Zadržite privatne probleme za sebe.

Lav

Moguće su neke greške. Pazite na sitnice na poslu. Ne očekujte pomoć od drugih, uradite šta možete sami.

Devica

Pazite kome šta pričate danas. Ne prenosite nervozu i stres na partnera. Moguće je poznanstvo sa osobom koja je pozitivna i koja može mnogo da Vam se dopadne.

Vaga

Moguć je priliv novca. Imaćete dobru saradnju sa kolegama. Bavite se sportom.

Škorpija

Dobro se osećate u vezi. Ne zapostavljajte privatni život zbog obaveza. Privlačni ste drugima i možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja Vam odgovara.

Strelac

Preko posla možete da upoznate neku osobu, ali nemojte na brzinu da donosite zaključke i odluke. Ako ste u vezi, provedite više vremena sa partnerom. Komunikacija je jako važna na poslu.

Jarac

Danas ste veoma vredni. Menjajte neke stvari na poslu da biste lakše odradili posao. Imate pomoć kolega u svemu što radite.

Vodolija

Moguća je nervoza zbog posla i novca. Ne ulazite u rasprave sa ljudima koji Vam nisu bitni. Razmislite da li je stvarno neophodno da uključujete emocije u posao, budite racionalniji.

Ribe

Imate želju da promenite neke stvari u vezi. Slobodni, skloni ste avanturama. Mogućnost za putovanje postoji, ali ako ne želite sada da idete makar na kraći put, možete da ga isplanirate.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

 

(Dnevne.rs/Mondo.rs)