DNEVNI HOROSKOP za 01. april 2020. godine (ASTRO)

vreme

Foto: Tanjug/AP

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas.

Ovan

Posvetite više vremena partneru, nemojte toliko da se fokusirate na sebe. Bitno je da Vam bude zabavno u ljubavi.

Imate višak energije i trebalo bi da je nekako izbacite iz sebe.

Bik

Nervozni ste jer Vam ne ide sve jako lako na poslu. Imate želju da promenite dosta stvari na poslu. Napeti ste danas i niste raspoloženi za druženje.

Blizanci

Danas imate želju da se više posvetite poslu nego partneru. To može da bude problem. Ipak, veoma ste komunikativni i lako dolazite do rešenja.

Rak

Ne treba sebe da opterećujete nekim bespotrebnim brigama. Potrudite se da budete ambiciozni na poslu. Neka ženska osoba može da bude od pomoći.

Lav

Pokušajte da cenite više sebe. Nemojte da pravite kompromis po svaku cenu na poslu. Želite da ostvarite nove ideje i tako ćete da napredujete.

Devica

Ne zapostavljajte privatni život, partnera, zbog posla. Nemate volju da radite i jako ste usporeni. Nije vreme za nove početke.

Vaga

Danas ćete imati naporan dan, ali dajte sve od sebe. Fokusirajte se i sigurno ćete sve da uradite bez greške. Čujte se sa prijateljima sa kojima niste imali duže vreme kontakt.

Škorpija

Obaveze su Vam na prvom mestu. Odlično se slažete sa kolegama. Nemojte da se preforsirate, uradite samo ono što je neodložno.

Strelac

Imate želju za učenjem novih stvari. Dobro ste raspoloženi. Budite kreativni na poslu i nađite novi način da lakše odradite obaveze.

Jarac

Nemojte da imate previše poverenja u druge ljude. Pazite kome se poveravate. Mogući su povećani troškovi, pa je štednja preporučljiva.

Vodolija

Niste raspoloženi za komunikaciju sa drugima. Saradnici mogu da budu veoma ambiciozni, a na Vama je da se bolje organizujete da biste sve stigli na vreme. Budite odgovorniji.

Ribe

Ne zapostavljajte ljubavni život zbog obaveza na poslu, to može prilično loše da utiče na Vaš odnos. Napeti ste i nemate dobar odnos sa kolegama. Izbegavajte rasprave.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

       

(Dnevne.rs/Mondo.rs)