DIVNA PORODICA: Prve zdrave sedmorke koje su preživele, od rođenja ušle u istoriju! (FOTO, VIDEO)

bebe

Foto: Printscreen Youtube / OWN

Uprkos lošim prognozama, te 1997. godine svih 7 beba su ostale žive i tako oborile svetski rekord kao do tada jedine preživele sedmorke

Pre 18 godina, 19. novembra 1997. godine Bobi Mekoi oborila je svetski rekord. Ona je na svet donela 7 beba! Lekari su se tokom prvih nekoliko dana bojali da bebe neće preživeti van materice.

[adsenseyu4]

Međutim, uprkos lošim prognozama, svih 7 beba su ostale žive i tako oborile svetski rekord kao do tada jedine preživele sedmorke!

Doktori su smatrali da je to pravo medicinsko čudo. Njihova priča je brzo dospela u centar pažnje svetske javnosti, a od rođenja njihov život prate brojni mediji.

rodutelj

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Bobi je veoma ponosna na svoju porodicu i sve što su postigli, ali joj oči zasuze kada se seti čitave trudnoće i brige za tek rođene bebe – 4 dečaka i 3 devojčice. Zajedno sa suprugom Kenijem odlučila je da ne prihvata brojne ponude za snimanje rijaliti programa u kojima bi njena deca bila glavni akteri, jer su ovi roditelji odlučili da žele da im obezbede normalno detinjstvo i odrastanje.

[adsenseyu1]

Za vaspitanje jednog deteta, a kamo li osmoro dece (par je već imao jednu ćerku pre rođenja sedmorki), je neophodno mnogo strpljenja, ljubavi i umeća. Sudeći po skromnom ponašanju ovih sada mladih ljudi, čini se da su njihovi roditelji uspeli u tome.

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]