Detalji tuče Sonje Vuksanović i devojke Željka Šašića!

žena

Foto: Printscreen/instagram

Pravi skandal nastao je kada se pojavila informacija da je Sonja Vuksanović je zajedno sa prijateljicom saslušana u policijskoj stanici zbog napada na devojku bivšeg supruga Željka Šašića.

Kako saznajemo, Željkova izabranica Katarina Lazić je bila ta koja je pozvala policiju.

– Došlo je do svađe između Šašićeve devojke i Sonje, a Vuksanovićeva ju je šutnula zadnjicu. Katarina je zvala policiju koja je na licu mesta u prestoničkom restoranu saslušala obe. S jedne strane, Sonja je tvrdila da nije ništa uradila, dok je Katarina izjavila da ju je Vuksanovićeva šutnula. Policija je Šašićevu izabranicu uputila na lekarski pregled, pa da onda dođe i podnese krivičnu prijavu, ako za to ima osnova – za “Blic” je otkrio izvor blizak policiji.

ZAVRŠILA U POLICIJI: Sonja nasrnula fizički na devojku Željka Šašića

Stupili smo u kontakt sa pevačem Željkom Šašićem koji je potvrdio naše navode.

LAGALA DA SU JOJ DECA NA SAMRTI, PA NOVAC TROŠILA NA PROVOD: Uhapšena Beograđanka zbog milionskih prevara

– Da, tačno je. Policija ima prijavu i neka se ona bavi time. Moja devojka je istraumirana, nemam pojma zbog čega je došlo do udaraca i sukoba. Zvao sam prijatelje ako imaju kameru da vide šta se desilo. Nije ona prva napala njih, sve je bila banalna situacija. Nije mi jasno kakva je to primena sile i mafijanje. Ko tu glumi mafiju? U šoku sam i zaprepašćen sam, ne znam šta da vam kažem.

-Sreća nije bila tuča velika, već scena, ali nije ni malo prijatno. Čemu to ponašanje vodi? Sluđen sam ceo dan oko toga – priznao je pevač. Na pitanje da li se čuo sa bivšom suprugom kako bi je upitao zašto je došlo do napada Šašić je priznao:

PONOSNI TATA: Iznenađenje je sačekalo Miju i malu Emu kada su stigle kući iz porodilišta! (FOTO)

– Ne, ona i ja nemamo kontakt odavno. Nažalost nemamo nikakvu komunikaciju. Ne mogu da utičem ni na čije ponašanje. Svi smo odgovorni, punoletni i veliki ljudi. Svako za svoje postupke treba da odgovara, i ja sam odgovarao za svoje. Šta će biti dalje, videćemo – zaključio je muzičar.

POLA ESTRADE SE SJATILO NA OGNJENOVU SVADBU S PRVOM SUPRUGOM: Malo ko zna koliko je lepa PRVA ŽENA poznatog voditelja (FOTO)

(Dnevne.rs/Izvor: Blic.rs)