DETALJ KOJI ĆE SVE OSTAVITI U ŠOKU: Lazukić skovao plan kako da uništi Natašu Bekvalac?!

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

Luka Lazukić hoće Natašu Bekvalac na sudu da proglasi ludom i da ispriča kako je ona sama nasrnula na njega, piše “Informer”.

On svim silama pokušava da se “opere” od priče da ju je 14. aprila pretukao u njenom stanu na Dedinju, pa je sada skovao plan da dokaže da je ona psihički nestabilna, te da je sama kriva što je zadobila ogrebotine na licu i modrice po telu.

ACO PEJOVIĆ PROŠAO PRAVI PAKAO: Vrištao sam i molio Boga da me Bilja ne napusti kada je supruga doživela moždani udar

– Luka žarko želi da uništi Natašu, pa je smislio da je proglasi ludom kako bi oprao sebe i uzeo joj staratljestvo nada ćerkicom Katjom. On zna da bi pevačicu najviše to zabolelo, pa udara veoma nisko. Razradio je ceo plan, pa će se na sudu braniti tezom da je Nata psihički nestabilna i da je sama nasrnula na njega. Hoće da pokaže da ona nije sposobna da brine o sebi, a kamoli o bebi, da je sklona samopovređivanju u histeričnim napadima, koja mogu detetu da ostave ozbiljne posledice i traume, kaže dobro obavešteni izvor.

Lazukić hoće da iskoristi to što je Nataša išla kod psihijatra pre nekoliko godina, jer je imala potrebu da razgovara sa nekim ko joj nije blizak.

Nataša

Foto: Printscreen/TV Happy

– On ne bira sredstva kako bi povredio Natu i pokazao kako je ona neuračunljiva, nemarna, loša majka… Čak ide toliko daleko da će mu na sudu jedan od argumenata zašto dete treba da pripadne njemu biti što je ona pevačica?!- tvrdi sagovornik i nastavlja:

JEDAN OTAC, DVA BRATA, TRI RAZLIČITE VOJSKE: Porodica iz Mostara završila devedesetih na zaraćenim stranama

– Pokušaće da dokaže kako ona kao estradna ličnost nema vremena da posveti pažnju detetu, što je apsolutna laž. Pa pevači imaju više slobodnog vremena nego bilo ko je zaposlen u firmi i ima radno vreme. Nataša peva vikendom, i to ne svakim, tako da je po svaki dana sa detetom. Dokaz da njega ne zanima ćerka, već samo da hoće da joj se osveti jeste taj što Katju za mesec dana koliko ima zabranu prilaska Nataši nije nijednom video- završava izvor.

(Dnevne.rs/Pulsonline.rs/izvor: Informer)