DEČKO JOJ JE ŠIROKE RUKE: Evo ko je misteriozni turski, bogati biznismen i šta sve PLAĆA pevačici Emini Jahović (FOTO)

pevačica

Foto: Printscreen/instagram/yaemina

Sadetin Saran će ispuniti želju pevačice da u januaru glamurozno slavlje napravi u Srbiji, a da stvar bude još bolja, on će ga i finansirati.

Kako je reč o jednom od ekskluzivnih restorana, biznismena će ovaj poklon koštati više hiljada evra.

Srpska pevačica koja živi u Turskoj Emina Jahović proslaviće u januaru 37. rođendan. Kako saznaje “Scena”, veliku rođendansku žurku upriličiće u Beogradu, a njen izabranik, biznismen Sadetin Saran, to će finansirati. On je već zakupio čitav restoran u samom srcu Beograda da bi svi njeni prijatelji i saradnici bili pozvani.

– Emina je dugo razmišljala gde bi početkom januara organizovala rođendansku zabavu. Do sada je stalno pravila u Istanbulu zbog brojnih porodičnih prijatelja koje su ona i Mustafa imali iako je većina njenog društva u Srbiji.

Ovog puta želela je da promeni sve, jer je ova godina bila presudna u njenom životu, te je tako donela odluku da ipak u Beogradu napravi slavlje. Njenu odluku podržao je partner koji je preuzeo na sebe sve oko organizacije slavlja, koje se ponudio sam da finansira – kaže naš izvor blizak pevačici, i dodaje:

– Kako je reč o ekskluzivnom restoranu u kojem su cene daleko iznad proseka prestonice, Sarana ovaj luksuz može koštati do deset hiljada evra. Prema spisku zvanica, slavlju bi trebalo da prisustvuje oko sedamdeset zvanica.

To su brojni Eminini prijatelji iz javnog života Srbije sa kojima Emina već godinama sarađuje, ali i nekolicina Sadetinovih prijatelja sa kojima je upoznao Eminu.

turcin

FOTO: PRINTSKRIN / INSTAGRAM

Kako Saran svakako priprema poklon iznenađenja, on se i kao džentlmen ponudio da sve organizuje sam jer ona oko Nove godine ima nastupe i neće stići da se pobrine za svaki detalj.- Dogovor je da se Emina ništa ne opterećuje oko slavlja, već da se samo pojavi. Sadetin u svojim kompanijama koje ima u Turskoj ima zaposlene koji brinu o takvim stvarima.

Uz njegove instrukcije oni će ispuniti svaku želju kako gazde, tako i njegove devojke. Emina je prihvatila ovu ponudu, koja ju je iznenadila, ali to nije sve.U ponoć će za svoju dragu od Sadetina stići velelepni poklon, a o čemu se radi, čuva se u strogoj tajnost – dodaje naš izvor, koji tvrdi da je veza pevačice i biznismena sve jače i su upoznali porodice.

– Tačno je što se piše u turskim medijima da Sadetin gradi kuću u jednom selu na obali mora i svi su uvereni da će tamo živeti sa Eminom. On je nju upoznao sa svojom porodicom, koja podržava sve njegove izbore dok je Emina Sarana predstavila svojim sinovima.

(Dnevne.rs /Izvor:  Lj.T., Blic)