DARKO LAZIĆ ZAGRMEO IZ POSTELJE: Kriv sam, a što se tiče Ane Sević, NEKE STVARI će se PROMENITI čim se oporavim!

pevač

Foto: Printscreen/Instagram

Otkad je 23. oktobra doživeo tešku saobraćajnu nesreću, život Darka Lazića se potpuno promenio. Mladi pevač koji je odnedavno na rehabilitaciji u Selters banji nadomak Mladenovca kaže da se njegovo zdravlje popravlja iz dana u dan.

Kako se osećaš?

– Odlično, hvala bogu, sve ide nabolje. Hvala lekarima iz zemunske bolnice koji su sve ovo vreme brinuli o mom zdravstvenom stanju i spasli mi život. Bilo je teško, ali sada je moje stanje stabilno i idemo dalje.

Tek si stigao u banju, kakvi su ti utisci?

– Sjajni. Prezadovoljan sam i već sam krenuo na vežbe. Biće to težak ali kvalitetan oporavak. U sigurnim sam rukama i jedva čekam da ponovo stanem na noge. Bio sam mesec dana u ležećem položaju, juče sam prvi put seo i baš sam zadovoljan. Biće to sve u redu.

ĆERKA JE DRSKA I BEZOBRAZNA, A SIN JE PODLOŽAN POROCIMA! Snežana Đurišić otvorila dušu

U ovoj teškoj situaciji verenica Marina te je obradovala. Kako si primio vest da ćeš po drugi put postati otac?

– Presrećan sam zbog toga. U svoj muci, eto da mi se i nešto lepo dogodi. Zahvalan sam bogu na drugoj životnoj šansi i tome što ponovo mogu da osetim čari roditeljstva. Od toga nema ništa lepše. Marina je predivna devojka, koja je uvek bila uz mene i naravno da jedva čekam da opet postanem tata.

Koliko te je nesreća promenila?

– Mnogo. Jedna greška je mogla da me košta života. Svega se sećam, to su slike koje će mi doživotno ostati urezane, najradije bih da zaboravim na sve. Ne bežim od svoje odgovornosti i zahvalan sam bogu na drugoj šansi. Iskreno, ne znam zašto sam hteo da se vratim te noći posle proslave kući, da sam se odmorio, do ovoga ne bi došlo. To mi je bila ozbiljna opomena i, verujte, kad čovek pogleda smrti u oči, na život posle gleda drugačije – kaže Darko za “Kurir”.

CECA NA HODOČAŠĆU SA ACOM PEJOVIĆEM: Pevačica oduševljena mestom gde je rođen Isus Hrist i njegovim GROBOM (FOTO)

Da li si se čuo sa bivšom suprugom Anom Sević?

– To nije ni važno. Neke stvari će se promeniti kada se budem oporavio. Hvala joj što je bila u bolnici i želim joj sve najbolje. Bitno mi je da vidim ćerku Lorenu, jako mi nedostaje i čim se oporavim najvažnije mi je da nju zagrlim – priznaje Darko.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)