DARKO LAZIĆ PROŽIVLJAVA NOVU AGONIJU! Pevaču treba novi bubreg?! Verenica non-stop uz njega, roditelji spremni na SVE!

muzika

Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić proživljava novu agoniju. Taman što se stabilizovalo stanje s nogom i nervima koji su bili prekinuti, zbog čega nije mogao da se kreće, pojavili su se novi problemi. Naime, zvezdi “Granda” navodno je potrebna transplantacija jednog bubrega.

“Darko još ne zna da ima ozbiljan problem s bubrezima i da će mu po svemu sudeći biti potrebna transplantacija. Rekli su mu da mu je jedan otkazao, ali ne i da mu je potreban novi organ. Neko vreme će moći normalno da živi i funkcioniše sa trenutnim zdravstvenim stanjem, ali biće problem ako ovaj zdrav bubreg u potpunosti ne obavlja funkciju. Usled teškog udesa, njegovi organi su znatno oslabili i mora da prima jake terapije koje mnogo utiču na rad bubrega koji su ionako slabi”, kaže naš izvor blizak pevaču.

Prema njegovim rečima, Lazićevi roditelji Milan i Branka su veoma zabrinuti zbog loših vesti i već se raspituju da li postoji mogućnost da oni budu donatori organa.

“Darkovi otac i majka bi dali život za svoju decu. Ovo im je najteži period u životu. Na sve načine pokušavaju da pomognu Darku i lekarima su rekli da su spremni da sve učine za naslednika. Ukoliko zaista bilo potrebe da se radi transplantacija, a oni budu kompatibilni davaoci, za sina će dati bubreg. Porazgovarali su s eminentnim stručnjacima i posavetovali se šta bi i kako bilo najbolje u ovoj situaciji”, tvrdi naš izvor.

SPREMLJENI SPISKOVI NEPOŽELJNIH: Albanci SPREMAJU HAOS na Badnji dan?!

On kaže i da je njegova verenica Marina non-stop uz njega.

“Marina mu je najvažnija podrška. Bukvalno se ne odvaja od njega. Iako je trudna, njoj su Darkovi život i zdravlje na prvom mestu. I ona se raspituje šta bi i kako bilo najbolje za njega da se oporavi. Toliko se moli za njega da je uverena da će ga bog pogledati i da neće doći do transplantacije. Svi su veoma zabrinuti i sada im je najvažnije da Darkov organizam ojača jer ako bude trebala operacija, to bi moglo da bude opasno. Inače, na transplantaciju bubrega trenutno u Srbiji čeka 750 pacijenata”, završava naš sagovornik.

MARKO DOČEKAO NOVU GODINU NA TARI SA PORODICOM: Ujutru ispred vrata zatekao JEZIVO IZNENAĐENJE (FOTO)

Podsetimo, Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću 23. oktobra prošle godine, zbog čega je mesec i po dana proveo u KBC Zemun, nakon čega je prebačen u banju Selters.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir. rs, Ivan Ercegovčević)