DANAS JOJ SE DIVE: Snežana Đurišić otkrila dugo čuvanu tajnu… ‘Bila sam psihički zlostavljana, trajalo je GODINAMA!’

pevacica

Foto: printskrin / Telegraf

Snežana Ðurišić danas je poznata pevačica kojoj se mnogi dive, ali u školi nije bila omiljen lik, zbog čega je trpela psihičko zlostavljanje.

Pevačica se saoseća sa žrtvama vršnjačkog nasilja jer su i nju deca maltretirala kada se iz Kraljeva preselila u Beograd.

Još u detinjstvu napustila je rodno Kraljevo i sa porodicom se preselila u Beograd, gde je školski drugovi nisu prihvatili.

[adsenseyu1]

Rođena iz inata

– Zbog naglaska su me zvali seljanko. Kraljevo je podneblje koje ima svoj specifičan akcenat.

Uhvatila sam sebe da sam počela da pričam po beogradski, ali onda sam iz inata, jer sam iz inata i rođena, počela čak da karikiram govor – rekla je Snežana u emisiji “Iz profila”.

OTVORIO DUŠU: Aca Lukas otkrio da li ga je Sonja varala, o navodnoj aferi sa Anom Sević i zašto se kaje zbog veze sa Branislavom!

Ðurišićevu je Tito zbog njenog izvanrednog talenta prebacio u prestonicu, ali roditelji su joj dali uslov da mora da uči kako bi mogla da peva.

-Kad ustanem da odgovaram srpski, dobijem peticu i nastavnik mi u aprilu zaključi ocenu za kraj godine, pa kažem: “Eto tako to mi seljaci iz provincije znamo” – priseća se Snežana.

[adsenseyu5]

Tukla se

Drugari su odnos prema njoj promenili tek nakon jedne priredbe na kojoj je nastupala.

BEZ IKAKVIH SIMPTOMA: U 39. godini Ivana je doživela moždani udar, sada svim ženama daje OVIH 10 SAVETA!

-Bila sam prihvaćena kada sam na jednoj priredbi pozdravila svoje odeljenje. Tada su prestali da me zavitlavaju, ali morali su da me prihvate jer sam se tukla.

NARODNA VEROVANJA NA PREOBRAŽENJE: Ovo sutra NIKAKO NE SMETE da radite! (INFO)

Krenula sam da treniram džudo čim sam došla u Beograd i onda, naravno, ako me neko dira, odmah dobije batine – ispričala je kroz smeh Snežana.

NEDELJNI HOROSKOP OD 21. DO 27. AVGUSTA 2017: Ovna očekuju zanimljive vesti, Vodolija zavodi (LJUBAV, KARIJERA, ZDRAVLJE)

(Dnevne.rs /Izvor: Jelena Stuparušic, Kurir)

[adsenseyu4]