DANAS JE VENERA UŠLA U VODOLIJU: To znači JEDNA SJAJNA STVAR

horoskop

Foto: Dnevner.rs /pixabay

Ljubav je nepredvidiva, ali ako znate makar malo o astrologiji, možete da predvidite šta je to što vas otprilike čeka u narednom periodu

Danas je Venera ušla u Vodoliju, i mnoge prijateljske veze pretvoriće se u ljubavne, pa je ovo idealno vreme da priznate svoja osećanja ukoliko ste ih krili od nekoga. Venera ima veliki uticaj na našu lepotu, emocije, moć zaljubljivanja, seksualnost, zavodljivost i društvenost pa je ovo idealna prilika da završite sve u vezi sa ljubavnim ali i generalno međuljudskim odnosima.

[adsenseyu4]

Sa Venerom u Vodoliji imaćete sve dokaze da u ljubavi zaista nema pravila i da se ona može pojaviti na najneočekivanijim mestima. Vodolija je senzualna, ali i optimista i zato neće biti nikakve prepreke da u ovom periodu ostvarite kontakt sa kim god poželite – čak i sa onima koji su do sada u vama gledali samo prijatelja.

S druge strane, ako ste već u vezi, tražićete više vremena i aktivnosti za sebe – ne zato što se odljubljujete već zato što je u prirodi Vodolije da zahteva samostalnost. Takođe, imajte na umu da je Vodolija više racionalna nego emotivna, pa ako vam se i učini da se partner i vi udaljavate, nema razloga za brigu jer je to samo kratkotrajan uticaj Venere.

(Dnevne.rs/Žena.Blic.rs. /Izvor: tarot.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]