DALI JOJ OGROMNE PARE, A ONA UBRZO NAPUSTILA MESTO DEŠAVANJA: Naomi Kembel svoju posetu Srbiji ISMEJALA na društvenim mrežama? (FOTO)

manekenka

Foto: Printscreen/instagram/naomicampbellonline

Slavna manekenka zaradila je 250.000 dolara pojavivši se na zabavi koju je organizovala jedna kompanija za japansko iscrtavanje obrva, te uručila nagradu i vrlo brzo napustila mesto dešavanja.

Naomi Kembel se, po svemu sudeći, nije dolazilo u Beograd, te je svoj let pomerala više puta u toku jučerašnjeg dana, iako je prvobitno trebalo da stigne u jutarnjim časovima.

[adsenseyu5]

Kada se, nakon nekoliko propuštenih letova, konačno odlučila da krene za srpsku prestonicu, rešila je da sa svojim pratiocima podeli da ide “negde”.

RAZDOR U U DOMU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ: Lepa Brena IZBACILA iz kuće Aleksandru Prijović!

– Žurim negde, vraćam se brzo – napisala je ona ispod fotke, a čini se da joj put i velika zarada nisu bili toliko važni.

avion

Foto: Instagram

Podsetimo, Naomi je trebalo da odradi i fotografisanje za jedan američki brend, a da li je do toga došlo nije poznato. Nakon svega nekoliko sati u Beogradu, fanove je obavestila da odlazi iz Srbije, te nije prenoćila u našoj zemlji, iako je to bilo najavljeno.

MONSTRUM IZ RAKOVICE I MARJANOVIĆ DELE ISTU ĆELIJU: Razgovaraju međusobno, a jedna stvar je Zoranu čudna!

Malo je poznato da je Naomi imala u poslednje vreme i određenih zdravstvenih problema.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: I.V.,V.M.,Blic.rs)

[adsenseyu2]

2 Comments on "DALI JOJ OGROMNE PARE, A ONA UBRZO NAPUSTILA MESTO DEŠAVANJA: Naomi Kembel svoju posetu Srbiji ISMEJALA na društvenim mrežama? (FOTO)"

  1. FINA I OBRAZOVANA , A NAROCITO VASPITANA ZENSKA

  2. Zašto bih verovao u ovo ?! Slavni umetnici (i slično) su veoma dobre osobe ! I, da znate da je sve manje ljudi koji još nisu svesni da bilo koja osoba sa bilo koje tačke Zemljine kugle može pisati gde hoće na Internetu. Život slavnih umetnika je ispunjen ljubavlju i dobrotom. A vi, hejteri, kao da ne znate ništa drugo u životu (što je i tačno !) osim da rastužujete narod raznim LAŽNIM tužnim vestima o slavnim umetnicima.

Comments are closed.