DAKRO NAPUŠTA SRBIJU SA VERENICOM, a istina o Ani Sević je GORA NEGO ŠTO STE MISLILI

Ana

Foto: Instagram prinscreen/lazardarkovic

Darko Lazić toliko je srećan što će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, da je zaboravio i na zdravstvene probleme sa kojima se bori otkako je pre dva meseca doživeo tešku saobraćajnu nesreću iz koje je, zahvaljujući timu lekara bolnice u Zemunu, uspeo da preživi.

Kako Kurir saznaje, pevač planira da se njegova verenica Marina Gagić, koja je u četvrtom mesecu trudnoće, porodi u jednoj od najboljih klinika u Švajcarskoj i da ujedno u toj zemlji nastave svoj život.

– Darku je vest da će ponovo postati otac promenila život. Poslednjih meseci su mu se izdešavale loše stvari koje on želi da zaboravi i da krene dalje. On zna da je za njega najbolje da svoj život na neko vreme nastavi van granica naše zemlje, i zbog daljeg oporavka i zbog mira i privatnosti. Darku je sada najvažnije da sredi svoj život.

-Prijatelji su mu već predlagali da se preseli u Beč, konkretno estradni menadžer Zvonko Grujić mu je nekoliko puta nudio da počne da živi u Beču jer tamo ima dosta tezgi, ali Darko je sve to olako shvatao. Međutim, sada on želi da napusti zemlju i, po svemu sudeći, posle Nove godine će se to i dogoditi – priča naš izvor.

JEZIVI DETALJI ČEDOMORSTVA U LESKOVCU: Majka se lečila na psihijatriji, kobnog dana puštena da provede dan sa porodicom

On kaže da će mu u svemu pomoći njegov menadžer Mersed Hadžić, kao i prijatelji.
– Darko nije sam. Mirso Švajcarac će mu sigurno pomoći finansijski, kao što je to i do sad radio. Lazić ima dosta prijatelja u Cirihu koji će mu obezbediti krov nad glavom i izađi u susret za prvo vreme dok se i sam ne snađe. Jeste da je on vezan za svoj rodni Brestač, gde je napravio veliku kuću i da Marina obožava njegove roditelje sa kojima se fenomenalno slaže, ali odlazak u Švacarsku je samo dok ne sredi svoj život. Kad god ne bude radio, Darko će sa detetom i Marinom biti u Srbiji, a i njegova ćerka Lorena će tada biti sa njima – završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Lazićevom verenicom, kao i njegovim roditeljima, ali oni nisu odgovarali na naše pozive do zaključenja broja.

Od Ane Sević ni traga ni glasa

Ana Sević više ni ne pita za zdravstveno stanje još uvek zakonitog supruga i oca njene ćerke Lorene Darka Lazića. Prema rečima njene koleginice i prijateljice (ime i prezime poznato redakciji) pevačica se švrćka po svetu sa svojim dečkom Danijelom Nedeljkovićem i uživa u svom životu.
– Ana je besna što je Darkova familija rekla istinu.

NAJMOĆNIJI ZAPIS U BIBLIJI: Čitajte svakog dana MOĆNU MOLITVU od koje se tresu NEČISTE SILE i sve će biti dobro!

Njoj uopšte nije stalo dao bivšeg muža, niti je zanima bilo šta što se tiče njegovog života. Čak i kad je saznala da će postati ponovo otac, samo je slegla ramenima i rekla “neka im je sa srećom”. Ona je inače posvećena samo ćerki i dečku, od njene karijere trenutno nema ništa, osim ako se ne računa to da postavlja fotke na Instagram.

pevacica

Foto: Instagram printscreen/anasevic85

Otkako nije sa Darkom, nigde nije ni nastupala, a i tezge koje je imala su bile zahvaljujući njemu, jer ona nema nijedan hit – tvrdi Anina koleginica koja je insitirala na anonimnosti.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Ljiljana Stanišić)