Da li znate šta je Jelena Đoković ovom fotografijom htela da poruči?

par

Foto: Tanjug/AP

Jelena Đoković je poznata kao osoba koja se često obraća javnosti putem društvenih mreža. Poštovaoci Novakovog rada i fanovi porodice Đoković prate Noletovu suprugu koja im često šalje motivacione poruke.

Uglavnom su to pozitivne misli ili citati koji je inspirišu. Međutim, sve to deo je njene svakodnevnice, i tiče se života koji vodi.

Zato je mnoge iznenadila poslenja poruka koju je svima uputila. Sa širokim osmehom na licu, ona se obratila rečimaččč

[adsenseyu4]

– Budite srećni… Ne zato što je sve dobro, već zato što u svemu vidite dobro – napisala je Jelena, ali nije detaljnije želela da objašnjava na šta je tačno mislila.

Supruga našeg najboljeg tenisera nedavno se pohvalila slikom na kojoj se vidi da je počela da jaše.

[adsenseyu1]

– Divan dan sa mojom sestrom. Konačno me je ubedila da joj se pridružim na časovima jahanja.Kakvo neverovatno iskustvo – napisala je Jelena u komentaru uz fotografiju koju je postavila na Instagramu, a potom je objavila i nekoliko snimaka sa prvog časa.

Međutim, u poslednje vreme, javnost sve više obraća pažnju na još jednu devojku, koja bi uskoro, prema izvorima bliskim porodici Đoković, mogla da postane deo ove familije. Reč je o dugogodišnjoj devojci Noletovog brata Đoleta, koja u bikiniju izgleda odlično!

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: A. Č. /Blic)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]