DA LI VI OVO TOLERIŠETE? Iritantne stvari koje samo zaljubljen muškarac može da trpi!

ljubav

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ukoliko muškarac odluči da mu zadajete više muke nego zadovoljstva, jednostavno će se okrenuti i otići.

Osim ukoliko nije beznadežno zaljubljen u vas i obožava skoro sve što radite.To znači da ste nekim drugim postupcima i osobinama zaslužili da voli kod vas i te manje privlačne osobine i postupke. Ovo je spisak stvari koje skoro sve žene rade, a muškarcima su odbojne, ili ih nerviraju

– On ovo ne razme, ne radi i ne želi da ga iko uvlači u to, osim ako u pitanju nije žena njegovog života, odabranica njegovog srca. Onda će učiniti sve za nju.

Ovo samo zaljubljen muškarac može da trpi:

Šoping

Svi znamo koliko muškarci vole šoping – otprilike i koliko hodanje sa peskom u cipelama. Za razliku od žena, njihov pogled na garderobu prvenstveno je praktičan.

Ukoliko se muškarcu svidi majica, on će prosto odmah kupiti 10 komada istih i završiti s tim za narednih par godina. Uđeš, izađeš i gotovo.Nemaju oni strpljenja za bauljanje po radnjama, blejanje u izloge, upoređivanje cena, rasprodaje, trendove, gužve, redove, isprobavanje…

Ali ako to radi žena koju muškarac apsolutno obožava, ići će sa njom u šoping bez prigovora, pridržavaće joj stvari dok isprobava desetu haljinu po redu, pa će čak i pomagati pri izboru, dajući svoje mišljenje, dopustiće njoj da odabere ponešto i za njega… Jedini uslov je da i ona njemu na kraju ispuni jednu želju…

Sapunice i ljubavne drame i komedije

Muškarci vole filmove i serije sa mnogo akcije, eksplozija, jurnjave kolima, borilačkim veštinama… ali smešten udobno na kauč pored žene koja ga beskrajno uzbuđuje i zadivljuje, progutaće bilo šta, pa makar to bila i indijska sapunica. Možda nakon neke dirljive ljubavne drame ispusti i koju suzu.

Nered i aljkavost

Žensko kupatilo ume biti onoliko neuredno i aljkavo koliko njihov izgled ume biti besprekoran. Računica je jednostavna, ako je pola dana provela u sređivanju kose, noktiju, u negovanju, biranju garderobe, prizor koji će muškarac zateći kada dođe da je pokupi biće sledeći: Prelepa boginja u čijoj pozadini stoji čitava kuća okrenuta naglavačke, kao da je bomba pala, ili kao da tu živi 5 pijanih Rusa.

Muškarac koji voli ženu se neće zgroziti čak ni nad zaboravljenim uloškom u kupatilu i iskorišćenim brijačem na lavabou. Jednostavno će joj sledećeg dana pomoći da sve malo dovede u red.

Tepanje

Maco, kuco, bebo, srce, pišo, medo… biće ga blam da iko od ortaka čuje neki od ovih detinjastih naziva koje žene nadevaju svojim muškarčinama, ali kad niko ne gleda, čak će i on vama tepati kao izgubljeno tele.

Selfiji

Beskrajno pućenje u telefon, nameštanje, menjanje uglova… sve to nepodnošljivo ide na živce muškarcima (i mnogim ženama takođe). Međutim, ukoliko odabranica njegovog srca želi savršenu profilnu fotku, on ne samo da je neće osuđivati, nego će joj i priskočiti u pomoć.

Na kraju krajeva, ne mora on sve da razume da bi te ispoštovao. Zaljubljen muškarac će raditi neke stvari samo zato što zna da vama znače, bez obzira što ih on baš i ne shvata.

ljubav

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Zdrava hrana i sport

Zbog prave žene muškarac čak i cigare ostavlja. Šalu na stranu, ali u vezi u kojoj se muškarac oseća srećno, zadovoljno, ušuškano, pored žene u koju ima poverenja i koju poštuje, pristaće čak i da bude pokusni kunić u svakoj njenoj kulinarskoj čaroliji, pa makar to bio i najnoviji režim organske ishrane.

Piće vaše smutije i grickati bezglutenski karton, samo da bi što duže gledao zadovoljan osmeh na vašem licu… Ići će sa vama na trčanje i jogu. Posle može da pojede i pljeskavicu negde napolju… gurmansku… niko neće znati.

Ogovaranje

Ima i onih muškaraca koji ogovaraju, ali im to nije duševna hrana, kao što je nekim ženama. S obzirom da u pozadini većine ogovaranja zaista ne stoje zle namere, zaljubljeni muškarac će to tolerisati.

Čak će ponekad i učestvovati u vašem trenutnom hejtu na tu i tu koleginicu, saslušaće najnovije tračeve ko je skim šta, gde i kako… Oni baš totalno ćoravi od ljubavi, iakno rezignirano, učestvovaće čak i u vašim spletkama. Samo vodite računa da ne preterujete – onog momenta kad mu dozlogrdi (kad progleda), izbrisaće vas za sva vremena.

Na kraju krajeva, ogovaranje i spletkarenje, provodadžisanje i slične aktivnosti same po sebi loše su prvenstveno za onog ko se njima bavi, a čak i iz najbolje namere mogu doneti neprocenjivu štetu drugima.

Njeni roditelji

Posle nekog vremena najnormalnija je stvar da veza uđe u tu fazu kada se on upoznaje sa vašom familijom i vi sa njegovom. Znate i samo koliko porodični ručkovi i druge tradicije i običaji mogu biti naporni.

Iako nijedan muškarac zaista istinski ne uživa u mrkom pogledu njenog oca preko puta stola dok mu dodaje so, ni rasejano čavrljanje i zapitkivanje njene majke koja pokušava da otkrije što više detalja o novom “zetu”, ili pomaže staramajci oko sudova i kuhinje…

Zaljubljen muškarac će sve ovo stoički izdržati, pa će čak i izigravati pomiritelja između zaraćenih strana ako izbije neka porodična rasprava ili svađa. Ipak, ne stavljajte ga suviše često u ovakve situacije, jer svako strpljenje ima granice.

Njeno šefovanje

Niko ne voli da mu drugi diriguju životom i nameću pravila. Međutim, on je već pristao da živi sa vama, da sa vama deli dobro i zlo (čak i ako možda to još zvanično nije obećao). On je svestan da će se život u paru razlikovati od samačkog života i da će neke stvari biti drugačije.

psi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Zaljubljen muškarac će učiniti sve da promeni svoju rutinu kako bi u njegovom dnevnom rasporedu bilo mesta za zajedničke aktivnosti, pobediće svoju lenjost i želju da prosto uživa na kauču ispred TV-a sa pivom u rukama i otići će sa vama u šetnju, na kolače, u bioskop, možda će naučiti i da kuva, konačno će savladati programe na veš mašini i veštinu odvajanja veša.

Poslušaće vaš savet u vezi sa nekom poslovnom ili životnom dilemom, radiće na sebi… Naravno, samo ako vidi da i vi isto činite zbog njega.Međutim, ni jedno živo biće neće dugo izdržati da ga terate na nešto što se kosi sa njegovim principima, najdubljim mislima i željama.

Niko ne voli da bude na silu menjan, prekrajan, kritikovan i omalovažavan… Kad tad će doći momenat kada će viknuti “Sada je dosta!”

Saplitanje na štiklama

Koliko god da muškarci vole da vide ženu na štiklama, toliko ih nervira kada sa damom na potpeticama i užasno restriktivnoj garderobi moraju da hodaju po gradu. Hiljadu puta će pomisliti: “Pa zar nisi mogla da obučeš nešto udobnije, nešto u čemu možeš da se krećeš?”

Ipak, zaljubljen muškarac će svoju sređenu ženu spretno podupirati rukom i upozoravati na rupe u asfaltu, stoički slušati kukanje o žuljevima, kupovati flastere u dežurnoj apoteci usred noći… ogrtati je svojom jaknom jer njena zimska ne ide uz odevnu kombinaciju, pa je nije ni ponela… samo dok to nije nešto što se odvija svakodnevno.

Pijanstvo

Muškarci ne vole pijane žene. Muškarci ne vole ni pijane muškarce (samo ih malo manje ne vole), pogotovo ako je on trezan ili, ne daj bože taj koji mora da ostane trezan kako bi vas odvezao kući. Pijani ljudi, ma koliko veseli bili, treznom čoveku su užasno naporni.

Ipak, kada muškarac voli, voleće vas i pijanu (samo možda malo manje). Držaće vam kosu dok povraćate i spašavaće vas od neprijatnih situacija dok bauljate okolo, čak će tolerisati i vaše previše prisno ponašanje sa potpunim neznancima, sve dok je siguran u vas i vašu ljubav, slušaće vašu falš izvedbu Bijonse i kuvaće vam supicu sledećeg dana da što preprođe mamurluk.

Zajedničko pijanstvo može biti i ultimativni test vaše ljubavi, jer tada inhibicije popuštaju i svako se ponaša više vođen podsvešću nego svešću. Zbog toga do izražaja dolaze neke skrivene osobine, razmišljanja i osećanja. Ukoliko vam je super čak i kad cirkate zajedno, verovatno nema nekih većih prepreka da vaša veza opstane zauvek.

Male iritantne navike

Svako od nas ih ima. Možda je to grickanje noktiju, ili bilo šta što radite nesvesno, manično…

Muškarac koji vas voli nikad vam neće zameriti na sitnim iritantnim navikama. Neće vas zbog njih voleti manje, ali će pokušavati da na vas utiče da pobedite svoje slabosti.

     

(Dnevne.rs /Izvor: besnopile.rs)