DA LI SE PREPOZNAJETE? Evo šta HOROSKOPSKI ZNAKOVI postavljaju na društvenim mrežama (ASTRO)

devojka

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Evo kako se na društvenim mrežama ponašaju i šta postavljaju horoskopski znakovi. Da li se prepoznajete?

OVAN

Ovan najviše vremena posvećuje sređivanju svojih slika jer želi da sve bude savršeno. Stalno gleda šta mu je ko “lajkovao”, a šta je ko prokomentarisao. Ne voli da neko izbacuje njegove fotografije, posebno neobrađene, a da ga pre toga ne pita za dozvolu. Osobe u znaku Ovna stalno na društvenim mrežama obaveštavaju gde se nalaze jer misle da to svi treba da znaju u svakom trenutku

BIK

Bik na društvenim mrežama voli da pokaže šta je skoro kupio, šta je jeo i gde je bio. Uglavnom pokazuje samo lepe stvari. On voli da prikaže drugima da je njegov svet idealan, da nema problema i da stalno uživa. Ako ima neki posao kojim može da se pohvali, sigurno će to i uraditi jer želi da svi znaju koliko je uspešan.

BLIZANCI

Nema veze da li su tužni ili srećni, uvek ćete po njihovom profilu na društvenim mrežama misliti da je u njihovom životu sve sjajno. Umesto da se žale, oni postavljaju baš fotografije koje će pokazati da nemaju nijednu brigu na svetu.

Ponekad izgleda kao da je to neka lažna realnost, ali oni uvek pokazuju samo ono što ih neće kompromitovati, što neće ugroziti njihov ugled i popularnost. Sve je sjajno, i kad ništa nije. Važno im je da imaju dobar telefon koji će koristiti za beskrajno fotografisanje.

HOROSKOP ZA VIKEND: Pripadnici jednog znaka ovih dana su “NA SEDMOM NEBU” (ASTRO)

RAK

Rakovi su promenljivog raspoloženja, pa će jednog dana postavljati vesele i pozitivne fotografije, pesme, a drugog nešto potpuno suprotno. Nostalgični su i kod njih ćete videti najviše slika iz prošlosti, pesama koje ih podsećaju na nešto i to će naglasiti

LAV

Lav voli da postavlja fotografije sa nekih bitnih društvenih događaja. Time pokazuje svoj status, popularnost ili slavu. Bitno je da njega svi vole i sve će uraditi da zadobije pratioce. Vole da se druže, pa će na slikama najčešće biti sa prijateljima ili negde u gradu, dok se dobro zabavljaju. Lavovi vole sebe i često postavljaju selfije na društvene mreže.

DEVICA

Device vole da sve bude savršeno i zato nikad neće da postave fotografiju koja ih ne prikazuje u dobrom svetlu. Nisu baš ljubitelji društvenih mreža, ali će uglavnom prikazivati šta čitaju, koje filmove gledaju, na kakve događaje idu. Osobe u znaku Device u odnosu na ostale znakova postavljaju najmanje fotografija. Ipak, vole da ono što postavljaju bude bude realno i da bude odraz njihove ličnosti. Ukoliko imaju kućnog ljubimca, moguće je da će postavljati njegove fotke.

VAGA

Znate one zajedničke profile na društvenim mrežama i slike sa partnerom koje vidite stalno? Pa da, gotovo sigurno je da je to profil Vage. Ako nema partnera, onda fotografijama pokazuje gde je išla da jede, ako je bila kod frizera, koje je još lepo mesto posetila ili šta je kupila za sebe. Jednostavno, svime voli da se pohvali. Ako nema partnera, Vaga će stalno postavljati romantične stvari, slike, ljubavne pesme… Puno fotografija sa prijateljima će takođe biti u njenim albumima.

ŠKORPIJA

Škorpija će pokazati malo, ali dovoljno, tek da zagolica maštu prijatelja i pratilaca. Uglavnom će kačiti malo svojih fotografija, ali dosta tekstova, neke postere sa mudrim mislima. Ovo je jedan od znakova preko čijeg profila ćete vrlo malo saznati o njima. Škorpije ne vole da otkrivaju svoju privatnost, već je ljubomorno čuvaju.

cigareta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

STRELAC

Strelac će Vas na društvenim mrežama zabaviti više od svih drugih znakova, a najviše voli da postavlja smešne fotke i snimke. Ništa ne krije, kod njega je sve otvoreno, ali možda neće postavljati dosta toga jer je njemu bitniji lični kontakt nego da nešto stavi na društvenu mrežu. Slike sa putovanja ili nekog društvenog događaja će svakako zauzeti veći deo njegovih albuma.

JARAC

Jarac se uvek brine kako će nešto biti predstavljeno na Internetu, mnogo mu je bitan ugled. Važno je i šta im ko “lajkuje” i zašto, i sve to analiziraju. Osobe u ovom znaku daju sve od sebe da njihov profil izgleda savršeno. Takođe, vole da se pohvale svojim dostignućima, pa će tako postaviti fotku diplome, pohvaliće novim poslom…

JOVANA I SRĐAN SARAĐUJU VIŠE OD JEDNE DECENIJE: Ovako su izgledali pre 10 godina (FOTO)

VODOLIJA

Profili osoba u znaku Vodolije izgledaju kao “svaštare”. Kod njih nema reda, ni nekog preteranog razmišljanja, ali im je bitno da prenesu neku vest, informaciju, da ne stavljaju besmislene stvari. Oni gledaju društvene mreže kao skup prijatelja, pa ih i ne shvataju baš previše ozbiljno.

RIBE

Gde god da Ribe idu, sve će znati. Moraju sve da postave na društvene mreže, od toga koju muziku slušaju do toga sa kim i gde idu. Hrana i piće na društvenim mrežama su neizostavni. Pored toga, na njihovom profilu ćete videti muziku, kao i preporuke za serije i filmove. One su rekorderi po broju slika i niko ih ne može nadmašiti u tome.

(Dnevne.rs/Izvor: Jovana Vilimonović,mondo.rs)