DA LI JE MOGUĆE: Volela ga i davala mu pare, varao najzgodniju ženu na planeti – pa ostao i bez nje i bez novca! (FOTO)

pevacica

Foto: AP /Tanjug

Mediji su brujali o tome kako se pevačica zasitila mladog dečka, ali istina je bila potpuno dugačija

Izostanak sa zabave, složit ćete se, glup je razlog da raskinete vezu sa nekim. Ali, kada vas neko neprestano vara, onda govorimo o sasvim opravdanom razlogu da nekoga ostavite i da se ne osvrnete.

A upravo je to pre nekoliko meseci uradila latino diva Dženifer Lopez sa svojim mlađahnim dečkom Kasperom Smartom, kojeg je ovaj put navodno i uhvatila kako ju vara.

[adsenseyu4]

Podsetimo, 47-godišnja glumica i pevačica ostavila je 29-godišnjeg plesača u avgustu ove godine, nakon 5 godina veze. Dženifer mu je neveru već jednom oprostila, ali drugi put nije imala nikakve namere.

dzeni-kasper

Foto: Reuters

“Prvi put je prevario pre 2 godine i tada joj je obećao kako se to više nikada neće ponoviti. Ponovilo se, uhvatila ga je i to je bio kraj”, otkrio je nepoznati izvor za People.

Da se vratimo na početak, kada se saznalo za raskid, opasno se šuškalo kako je Kasper ostavljen, jer nije hteo da se pojavi s njom na jednoj humanitarnoj zabavi u Hamptonsu, ali to su bili samo tračevi, jer ko ostavlja partnera nakon toliko godina zbog takvog razloga?

[adsenseyu1]

Ali, činjenica jest da je Kasper iste večeri otišao u Las Vegas da gleda bokserski meč, a ne na događaj, koji jenjegovoj seksi devojci navodno bio jako važan.

Nakon raskida, prelepu Dženifer mediji su povezivali sa DJ-em Kalvinom Harisom, ali glasine nikada nisu potvrđene. Samo nas zanima ko će plesaču sada davati navodni džeparac od 10 hiljada dolara nedeljno…

(Dnevne.rs /index.hr)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]