DA LI GA PREPOZNAJETE? Ovaj bebac je bio najpopularniji voditelj u Srbiji, a onda je nestao sa malih ekrana (FOTO)

beba

Foto: Privatna arhiva

Vodio je jedan od najpopularnijih kvizova i poneo je nadimak koji mnogi priželjkuju: Zeka Mlioner. Ivana Zeljkovića poznaju mnogi, a lako se prepoznaje i na fotografijama iz detinjstva.

Poznato TV lice je pre mesec i po dana napunilo 42 godine. Vodio je emisije “Kuća snova”, “Narod protiv”, “Keš Taksi”, a krajem devedesetih počeo je da vodio emisiju “Želite li da postanete milioner?”.

Kviz je bio izuzetno gledan i Zeljković ga je vodio više sezona. Mnogi su gledajući kviz, proveravali svoje znanje. A Ivan je bio odličan domaćin.

Ivan Zeljković

Foto: Youtube prinscreen/Ana Pavlović

Voditelj je pre nekoliko godina napustio Srbiju. Preselio se u Dubai. Kao jedan od razloga njegovog odlaska, navodili su dugovi koje je imao prema bivšoj producentskoj kući.

Ivan je te tvrdnje 2015. demantovao u intervjuu za “Stori”. Istakao je tom prilikom da ga ljudi nakon svega, najviše pamte kao Zeku Milionera, nekog ko je mnogima promenio živote.

View this post on Instagram

Vid' koki camac!? #oceanlavamontenegro

A post shared by ivan zeljkovic (@ivanzeljkovic) on

Njegov život je sigurno promenila žena Vesna sa kojom ima dvoje dece. Ivan često ističe da mu nakon preseljenja u Dubai, najteže pada odvojenost od porodice.

 

(Dnevne.rs/izvor: Srbija Danas.com)