DA LI ĆE VAŠ BRAK KRATKO TRAJATI: Pitajte Vašeg fotografa sa venčanja

foto aparat

Foto ilustracija: Dnevne.rs

Kada vidite jako puno venčanja, kao što je to slučaj sa fotografima koji ih slikaju, onda možete da primetite određene znake da li će brak da potraje ili ne. Saznajte koji su…

Navodno možete da znate i pre samog venčanja
Kada vidite kako mlada i mladoženja pričaju, kako se obraćaju jedno drugom i šta im je najbitnije na venčanju, sve vam je jasno. Posebno kada primetite da su više razmišljali o venčanju nego o budućnosti i braku.

[adsenseyu5]

Neki kažu da mladoženji sve piše na licu
Ako mladoženja nije preterano srećan na slikama, ili neprijateljski bulji u mladu, jasno je da taj brak ne može dugo da potraje.

Možete da zaključite po tome kako se gosti ponašaju
Dovoljno je da pogledate kako se ponašaju gosti, pa da zaključite šta će biti sa brakom. Lako je uočiti da li prijatelji i porodica smatraju da je brak dobra ideja za mladence, da li su srećni zbog njih i da li podržavaju. To znači i da je njihova veza zdrava i jaka.

Kada je mladencima bitniji mobilni nego sopstvena svadba 
Ako mlada ili mladoženja provedu veći deo svadbe čačkajući moblini telefon, lako je pretpostaviti kako će se sve završiti. Na najbitniji dan njihove veze trebalo bi da se posvete jedno drugom, a ne nebitnim stvarima.

[adsenseyu4]

Zdravice sve otkrivaju
Ono što najbliži prijatelji i porodica kažu o paru dosta otkriva o tome kakva je njihova veza. Da li misle da mladenci ulepšavaju život jedno drugom, da li ih partnerova porodica prihvata ili ne, da li su srećni zbog njih…

Posle sečenja torte sve vam je jasno
Kada mlada i mladoženja jedno drugo hrane pažljivo i sa ljubavlju, to je dobar znak, a kada pokušaju da guraju tortu jedno drugom u lice i da se svete ili ljute, to baš i nije dobar znak.

(Dnevne.rs /Izvor:M.M,Žena.Blic.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]