Da bi je ojačala, pauzirala ljubavnu vezu na godinu dana: Evo šta je otkrila i poručila svim ženama!

briga
Nakon što je njen neobičan eksperiment završen, Robin ne bi preporučila drugim ženama da urade isto što i ona

Naime, Robin je želela da se ostvari kao majka, ali njen suprug to nije želeo. Na kraju se čak podvrgao vazektomiji, što je potpuno razbesnelo Robin, a to je ujedno i bila prekretnica i trenutak kada je odlučila da se odmori od muža i braka – prenosi magazin Time.

“Uvek sam živela po pravilima. Nemam decu, a u životu sam imala samo četiri partnera. Nisam želela da to tako zauvek ostane”, počela je žena svoju priču.

[adsenseyu4]

Ona dodaje i da je supruga obavestila da je neće videti godinu dana i zajedno su odredili pravila za to vreme.

Da li vaša veza ima budućnost – Presudni faktori za srećan brak!

Oboma je bilo dopušteno da imaju seks sa drugim ljudima, ali ne sa zajedničkim prijateljima i nikako bez zaštite, a dali su obećanje i da neće ulaziti u ozbiljne veze. Neki Robinini prijatelji podržali su njenu neobičnu odluku, ali, ipak, većina je bila zgrožena i nije mogla da razume tako nešto.

“To nije bila samo odluka, to je bio poziv kojem sam morala da se odazovem. Ljudi to ne razumeju”, kaže ona.Nakon godinu dana, Robina je shvatila koliki je pritisak vršila na svog muža.

“Ne možete od osobe tražiti baš sve. I sigurnost i strast i svrhu… Tražila sam previše od njega.” Ona je dodala i da je mnogo naučila o seksu i o svom telu:

“Seks je učionica, ali ne i lekcija. Vaše telo poseduje mudrost, vrlo je moćno i može vam pokazati put. Ne morate uvek da razmišljate i radite bilo šta prema tuđem iskustvu”, poručuje žena.

[adsenseyu1]

Nakon što je njen neobičan eksperiment završen, Robin ne bi preporučila drugim ženama da urade isto što i ona.

“Naprotiv, mlađim ženama preporučujem da prožive sve što žele pre nego što odluče da se skrase sa nekim i osnuju porodicu”, zaključila je žena.

(Stil)