CRNI BOŠKO! Ovako danas izgledaju (bivše) žene Policajca sa Petlovog brda (FOTO)

GLUMICE

Foto: Screenshor YouTube / youtube

Serija “Policajac sa Petlovog brda” bila je jedna od najgledanijih devedesetih, a priču o Bošku Simiću koga je glumio Ljubiša Samardžić uljepšale su njegove četiri bivše žene. 

Svetlana Ceca Bojković, Maja Sabljić, Neda Arnerić i Milena Dravić glumile su bivše supruge policajca Boška sa kojima je imao petoro dece.

Saznajte gdje su i šta rade ove slavne glumice dvadesetak godina nakon premijernog prikazivanja serije

[adsenseyu4]

Radmila – Ceca Bojković

bojkovic

Foto: Tanjug

Svetlana Bojković glumila je lik Radmile . Njen suprug u stvarnom životu pre par godina postao je Slavko Kruljević, ambasador Srbije u Helsinkiju, sa kojim je glumica otišla na službovanje, ali je nedavno izjavila da joj nedostaje Srbija i gluma.

[adsenseyu1]

Vera – Milena Dravić

glumica

Foto: fonet

Milena je nažalost u martu ove godine ostala bez supruga i kolege Dragana Nikolića. Čuvenoj srpskoj glumici je, nakon smrti supruga Gage, zdravlje ozbiljno narušeno, ali Milena se ipak ne da.

[adsenseyu1]

Naša velika glumica Milena Dravić dobila je nagradu Dobričin prsten za životno delo.Ona je emotivno primila vest o nagradi, a u prvoj reakciji za “Blic” je rekla da joj nedostaje pokojni suprug Dragan Nikolić.

Natalija – Neda Arnerić

glumica

Foto: Fonet

Neda je već trideset godina u braku sa doktorom Miloradom Mešterovićem, a u maju ove godine, Neda je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pala sa terase svog stana na limeni krov i zadobila teške povrede vrata i kičme.

[adsenseyu1]

Srećom, glumica se uspešno oporavila i već uspjela da zaigra u pozorištu. A i izgleda sjajno!

Ana – Maja Sabljić

glumica

Foto: printskrin

Ova lepa glumica danas ima 55 godina. Maja je odmah nakon završetka serije otišla u Ameriku, a pričalo se da u Los Anđelesu živi na visokoj nozi i da stanuje na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa, a bila je u braku deset godina sa američkim biznismenom srpskog porekla Džordžom Zečevićem sve do njegove smrti. sada je viđamo kako uredno letuje u Crnoj Gori i posećuje premijere filmova u Beogradu.

(Dnevne.rs/ Izvor: CDM, Blic)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]