Ćerka Voje Brajovića KRILA DA SE RAZVELA, a svi pričaju o njenoj vezi sa 18 godina starijim HRVATSKIM PEVAČEM (FOTO)

pas

Foto: Instagram

Mlada glumica Iskra Brajović, ćerka poznatog glumca Voje Brajovića, i hrvatski pevač Mladen Burnać više ne kriju svoju vezu, prenosi portal 24.sata hr.

Naime, ljubav je, kako prenose hrvatski mediji, planula pre nekoliko meseci, a tokom vikenda su se zajedno pojavili na jednom zagrebačkom partiju na kojem su bili opušteni i nisu krili svoju zaljubljenost.

glumac

FOTO: ISKRA.BRAJOVIC.BABIC / INSTAGRAM

Mladen i Iskra se, kako pišu tamošnji mediji, sve češće mogu videti u šetnjama zagrebačkim centrom, ali i u Beogradu, gde hrvatski pevač zbog ljubavi, navodno, često odlazi.

Iskra je uzburkala javnost jednom izjavom. Kako navode hrvatski mediji, par se upoznao pre nekoliko meseci u Beogradu jer je hrvatski pevač ovde imao nastupe i gostovanja.

Iskra Brajović je bila u braku sa deset godina starijim Sinišom Babićem od kojeg se razvela nakon dve godine ljubavi u tajnosti jer gotovo niko nije znao da je toj ljubavi kraj.

Njih dvoje imaju ćerku Ines. Inače, i Iskra je pričala o braku svojih roditelja koji su se takođe razveli.

View this post on Instagram

Na putu prema jugu 😊 #mladenburnac

A post shared by Mladen Burnać OFFICIAL (@mladen_burnac_official) on

Mladen Burnać poznat je po pesmama “Ne zovi mala policajce” i “Jer ti ljubiš drugoga” (duet s Arsenom Dedićem), a razveo se još pre 20 godina te je kao samohrani otac odgajao sina Antonija koji ima 24 godine – samo šest manje od Iskre Brajović.

VELIKA VREMENSKA PROGNOZA DO KRAJA GODINE: Pitali smo meteorologe hoće li za NOVU GODINU BITI SNEGA, i evo šta su nam rekli (GRAFIKON)

(Dnevne.rs /Izvor:  M. R. , 24sata.hr)