Ćerka voditeljke Nikoline Pišek je slika i prilika svoje majke: Kad su je ljudi videli samo su ponavljali OVU REČENICU (FOTO)

pisek

Foto: Instagram/nikolina_pisek

Njena starija ćerka Hana već neko vreme živi u inostranstvu, tačnije, studira u Engleskoj pa voditeljka često putuje sa njom.

Nakon što je Nikolina na Instagramu objavila fotografiju sa svojim ćerkama, mnogi pratioci su primetili kako je njena starija ćerka, 21-godišnja Hana postala prava lepotica.

Hanina duga talasasta kosa i osmeh podsetili su ih na Nikolinu u mlađim danima.

“Divne ste”, “Savršene”, “Najdivnije cure”, samo su neki od komentara na Instagramu.Fanovi su se složili da je starija ćerka Hana ista mama iz mlađih dana.

View this post on Instagram

No comments needed.

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Nikolina je jednom prilikom otkrila zašto njene kćeri imaju dva imena:

– Moja starija kći Hana Leonarda takođe ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo sam brzo odlučila kakvo ću joj ime dati.

HOROSKOP ZA SUTRA (11. april 2019.): Danas budite zahvalni, isplatiće vam se! (ASTROLOGIJA)

S drugom kćeri sam bila malo neodlučna. Una mi se sviđalo još od pre, jer sam odmah posle prvog deteta željela dati to ime kćeri ako budem imala još jednu – rekla je i dodala:

– I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odrešene ruke kada je o tome reč. Sofija je bio jedan od predloga, a budući da starija sestra ima dva imena, onda smo i za najmlađu želeli isto tako.

View this post on Instagram

first

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

Težila sam uvek tome da imena budu međunarodna, jer nikada ne znamo gde će nam život odvesti decu pa je bolje da se mogu lakše snaći u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena – zaključila je voditeljka.

(Dnevne.rs /Izvor: M.M., zena.blic.rs)