ĆERKA JE MOJA SNAGA, ZBOG NJE ĆU OZDRAVITI! Madžgalj ne pomišlja na predaju u borbi protiv opake bolesti! (INFO)

glumac
– Tu je i devojka Lana, koja se za njega bori kao lavica, non-stop je sa njim i brine o njemu zajedno sa njegovim roditeljima – priča izvor blizak glumcu

Popularni glumac Marinko Madžgalj se hrabro bori protiv raka pankreasa, primio je dve hemoterapije, i bez obzira na loše zdravstveno stanje, prepun je pozitivne energije.  

[adsenseyu5]

– Marinko je maksimalno pozitivan i vedar, što je u ovim trenucima najbitnije, a sa druge strane, i izuzetno je teško. Već posle prve hemoterapije, iako one jako iscrpe ceo organizam, on je psihički mnogo bolje. Pre nekoliko dana primio je i drugu, ali tek posle treće terapije će moći da se vide eventualna poboljšanja. Njemu su određene terapije sa jakim citostaticima i dobra vest je da je u stanju da ih prima. Često se dešava da pacijent zbog loše krvne slike ne sme da primi hemoterpiju, a kod njega, hvala bogu, to nije slučaj. Redovno ide na kontrole krvne slike, koja je odlična zasad, tako da nesmetano može da nastavi lečenje – navodi izvor blizak Madžgalju i otkriva da popularni glumac ima ogromnu podršku porodice i prijatelja.

Printskrin: Youtube/Posle aplauza

– Marinku najveću snagu uliva njegova mezimica Sara. On ne bi mogao ni da zamisli da nju ostavi u bilo kom trenutku. Sasvim je izvesno da je ona Marinkov najveći lajtmotiv. Pored toga, tu je i devojka Lana, koja se za njega bori kao lavica, non-stop je sa njim i brine o njemu zajedno sa njegovim roditeljima. Od kada je saznala da je bolestan, ona nije svoja.

[adsenseyu1]

 

Ali ono što je najbitnije, to je da svi oni zajedničkim snagama, iako jako zabrinuti za Marinka, pokušavaju da naprave najbolju atmosferu kako bi on što pre ozdravio i krenuo opet sa normalnim životom. A pošto je on jak i izdržljiv momak, svi se nadaju najboljem – zaključio je sagovornik magazina “Puls”.

MAJSTORE, NE DAJ SE! SVI SMO UZ TEBE! 

Foto: KTV Vesti

(Puls)