CECINA ĆERKA DOBILA PRIJAVU: Neprijatna situacija je IZBACILA IZ TAKTA (FOTO)

ćerka

Foto: printscreen/instagram

Anastasija Ražnatović je, kao i svakog 17. aprila, veoma setna i tužna zbog činjenice da bi tog datuma njenom pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu bio rođendan, a na sve to joj se u toku današnjeg dana desila neprijatna situacija koja ju je izbacila iz takta.

Naime, ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović je objavila na društvenim mrežama crtež za koji je posebno emotivno vezana, budući da se na njemu nalazi prikaz njenog oca i nje u nešto zrelijim godinama.

Kako je Ražnatović ubijen još kada je Anastasija bila beba, na nju je poseban utisak ostavio ovaj crtež jer kreira sliku događaja koji se, na njenu veliku žalost, ne mogu odviti u sadašnjem momentu.

Anastasija Ražnatović

Foto: ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ • INSTAGRAM

Ipak, ovaj njen post je u dva navrata zasmetao korisnicima društvenih mreža, te su ga prijavljivali dok nije obrisan, što je razbesnelo Ražnatovićevu.

KOMPLETAN HOROSKOP TOKOM VLADAVINE BIKA: Saznajte šta vas očekuje od 20. aprila do 21. maja 2018. godine (ASTROLOGIJA)

– Koliko si retardiran od jedan do prijavljivaću devojci sliku gde čestita ocu rođendan da bi je Instagram skinuo? Sram vas bilo, klošari! – poručila je očigledno izrevoltirana Anastasija.

(Dnevne.rs/Izvor: N.M.,Pulsonline.rs)