CECA SE PO PRVI PUT OGLASILA POVODOM SUKOBA SA DRAGANOM MIRKOVIĆ NA RTS!

raznjatovic

Foto: printscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović juče je u krugu porodice i prijatelja obeležila porodičnu slavu, Svetog Nikolu.

S druge strane, još uvek pod utiskom susreta sa Draganom Mirković koji je potresao estradu, odlučila je da se po prvi put oglasi i iznese sve što joj je na duši.

“Vi ste imali priliku da čujete snimak. Ja slabije čujem, bila sam u prolazu, vraćala sam se sa snimanja. Dragana je sedela poired moje garderobe, ja sam tuda morala da prođem. Iskreno, kada vas neko godinama komentariše u lošem kontekstu, direktno i na jako ružan, perfidan način, komentariše moju porodicu, mene, karijeru – ne očekujete ni da vam se javi. Ona je to uradila, videli ste kojim tonom i tim joj je tonom bilo uzvraćeno. Bez ikakve loše namere, ja nisam takva osoba”, rekla je pevačica.

EMOTIVNA ERUPCIJA OD JANUARA DO DECEMBRA: Najpovoljniji periodi za ljubav u 2019. godini za svaki horoskopski znak (ASTROLOGIJA)

“Drugo, godinama se spočitava – niko ne može nikome da pokloni karijeru niti da bude kriv za sunovrat iste. Ja dotičnoj koleginici želim sve najlepše, kao i svih godina unazad, vi ste mi svedoci. Ja nikada nikome nisam rekla rižnu reč niti imam potrebu za tim. Od srca želim da snimi hit i da nađe mir u 2019 godini”, dodala je Ceca.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)