CECA OTVORENO O LUNI I VELJKU: Istina o njenom odnosu sa mojim sinom i druženju sa Anastasijom

Foto: Printscreen/instagram/craznatovic_official

Luna Đogani učesnica je Zadruge od 6. septembra, a za više od devet meseci često je pričala o porodici Ražnatović, odnosno o odnosu koji je imala sa Cecom, Anastasijom i Veljkom.

Kako je Luna pričala, sa Anastasijom je bila nerazdvojna 13 godina, bila je u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a nakon što je veza pukla, po Luninim rečima viđali su se neobavezno, pošto im je “seks bio dobar”.

SPREMNA OSVETA MIRJANE ANTONOVIĆ: Brena joj je javila za smrtni slučaj, a zbog njenog keca u rukavu na SUDU će Miroslav POBESNETI!

Međutim, ovim povodom sada se po prvi put oglasila Ceca Ražnatović, koja je progovorila o odnosu koji su oni kao porodica imali prema Luni koja je, kako folk zvezda kaže, živela kod njih.

Luna i Veljko u vreme dok su se družili, Foto: Facebook

– Ona je kao dete živela sa nama. Družila se sa mojom decom, jeli su za istim stolom, čuvala sam je i gledala na nju kao na svoje dete. Moram priznati da je nisam videla poslednjih pet godina. Ona jeste bila drugarica moje ćerke, ali ne 13 već neke četiri godine. U vreme kada je živela kod nas bila je tiho, mirno, i umiljato dete – kaže Ceca.

Kada je u pitanju Lunin odnos sa Veljkom, Ceca kaže da oni nikada nisu bili u vezi.

MUŠKARCI SU JE OBOŽAVALI, PALA JE U ZABORAV, A ONDA SE NAŠLA U CENTRU SKANDALA: Evo kako izgleda danas jedna od najlepših JUGOSLOVENSKIH pevačica (FOTO)

– Luna i Veljko nikada nisu bili u vezi. Žao mi je što uopšte moram da komentarišem na tu temu. Anastasija je krstila Lunu i zaista bi bilo degutantno da se o tome priča – istakla je Ceca.

Luna i Anastasija, Foto: Instagram

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor: Alo.rs)