CECA O KRIZI NA ESTRADI: Troškovi su veliki, prihodi NULA! Imamo i mi porodice

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Svetlana Ceca Ražnatović otvorila je dušu ispred beogradskog aerodroma, gde je pričala kako o nastupu u Lucernu, tako i o problemu s kojim se suočava estrada.

Naime, kao što je poznato, pandemija korona virusa uticala je na to da se brojni nastupu pevačica i pevača ne održavaju ili otkazuju.

“U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zavtorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali”, rekla je Ceca za emisiju “Ekskluziv” i nastavila:

“Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Lukasu, Breni… A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu.”

POSLEDNJE INFORMACIJE: Petar Strugar PROGOVORIO o incidentu u Jakovu, EVO šta se desilo (FOTO)

Ceca navodi da je bilo putnika na njenom letu.

“Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I na tamo, i na ovamo. Narod funkcioniše, mora život da se nastavi. Ovo može da traje Boga pitaj do kada, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo”, navela je ona.

 

(Dnevne.rs/Kurir.rs)