BRUTALNE IZJAVE RADE MANOJLOVIĆ O LUNI: Imala sam i ja 21 godinu, ali nisam bila bez mozga!

Luna

Foto: printscreen/Pink/Telegraf

Odnos između Slobe i Lune nešto je o čemu se mesecima već priča van zidova rijalitija, a nakon što je Đoganijeva besno uputila Radi Manojlović nimalo prijatnu poruku u kojoj je rekla da “Rada balavi za Slobom” oglasila se i pevačica, revoltirana zbog cele situacije. 

Sa Radom smo popričali neposredno pred njeno gostovanje u emisiji “Amidži šou” (5. decembra), a u razgovoru pred našim kamerama se direktno osvrnula na poruke koje su joj bile upućene od strane Lune Đogani, koja je, kao što je poznato, u vezi sa Radinim kolegom Slobodanom Radanovićem.

Podsetimo, Rada Manojlović napravila je ludu atmosferu i održala sjajan nastup u “Zadruzi” pre nekih mesec i po dana, a Luni se njeno gostovanje nije nimalo svidelo, pa su tada krenule uvrede sa njene strane.

[adsenseyu5]

Naime, Luna je posle žurke izjavila: “Mogu da joj poručim da je onda trebala manje da balavi za Slobom na žurki!”, što je Radu izrevoltiralo, a mi smo na ovu temu popričali sa njom.

– Ako Luna misli da to njoj isto neće da se desi možda jednog dana, onda super – počela je Rada.

Na Lunine reči koje joj je uputila, a koje nisu bile baš pristojne, Rada je pred kamerama Telegrafa rekla:

Mars u Škorpiji do 26. januara 2018: Žene, dobro se držite jer će do januara BAŠ SVI MUŠKARCI biti ovakvi!

– To nije do mene. To je do nje, do njenog okruženja, do njenih roditelja. I dosta mi je više te priče neko je dete, i ja sam nečije dete. I ja sam imala 21 godinu. Svi smo mi nečije dete, je l’ to opravdanje?

Budući da mnogi opravdavaju Lunino ponašanje vezujući ga za njene godine (21) i zaljubljenost, a zatim i zatvoren prostor, na pitanje da li to znači da godine ne mogu da budu opravdanje za ovakve stvari, Rada je imala direktan odgovor.

[adsenseyu1]

– Ne, ne mogu. Ali pošto nju njeni nisu naučili, ja mogu da je naučim i da joj kažem da za razliku od nje postoje žene, postoje devojke koje ne balave za zauzetim muškarcima – jasna je bila pevačica.

I dalje smo sa pevačicom ostali na Luninoj izjavi da Rada “balavi za Slobom”.

NE MOGU DA SE SPERU S DUŠE: Tri NEOPROSTIVA GREHA koja uteruju strah u kosti

– Mislim da bi Anabela trebalo meni da kaže da je Luna preterala. To je nešto što bi bilo korektno, bez obzira što je ona njeno dete. Ja verujem da ćemo mi svako braniti svoje dete, ali ako se ono ne ponese baš kako treba u nekoj situaciji, ono mora nekad da dobije i neku vaspitnu – zaključila je Rada za Telegraf.

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Srbi su krivi što su ustali protiv Turaka, krivi su za Prvi i Drugi rat, krivi su za Jasenovac i 1999. Ima li nešto zbog čega nisu krivi?

– Pa, i ja sam bila zaljubljena, ali nisam bila bez mozga nikad! Ja sam bila zaljubljena, ali nikad nisam bila nekulturna. Godine, zaljubljenost, ljubav…nisu opravdanje za rečnik, za nekulturu, za konstantnu svađu, za prozivanje. Ona treba da bude srećna što nju nikada nisam uzela u usta i nikada nisam prokomentarisala kakva je ona bila na žurki! Hrani kuče da te ujede! Ja sve najlepše, a ona… Ona je devojka mene, da je mogla, ja mislim da bi me ubila pogledom! Gledala me cele večeri… Ona ima problem sa samopouzdanjem, sa tom nekom ljubomorom, svaka devojka njoj smeta – iskreno poručuje Manojlovićeva.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu2]