BRENA ZAVRŠILA U BOLNICI! Pevačici odmah urađen SKENER GLAVE

pevačica

Foto: promo

Lepa Brena u sredu je završila u bolnici. Pevačica je danima trpela nesnosne glavobolje pa je na kraju morala da poseti lekara. Odmah joj je urađen skener u jednoj privatnoj klinici, u koju je stigla veoma uplašena.

Suvlasnica “Grand produkcije” od prošle nedelje muku muči s napadima migrene, zbog čega se uspaničila i odlučila da detaljno prekontroliše svoj organizam.

Kako smo saznali od našeg izvora, pevačica se prvo javila svom lekaru i dobila terapiju analgeticima, ali je njihovo dejstvo bilo kratkotrajno i zanemarljivo.

Lečenje je nastavila uz pomoć infuzija.

“U utorak po podne Brena je pozvala našu kliniku i zatražila da joj što pre uradimo skener glave jer ima jake bolove. Zakazali smo joj termin za sutradan pre podne. Došla je kod nas i požalila se lekaru da je nekoliko puta menjala terapije, od kojih se bolovi umanje, ali se brzo opet vrate. Htela je da bude sugurna da nije u pitanju ništa ozbiljno, jer joj je njen lekar rekao da verovatno ima oboljenje sinusa. Snimanje je trajalo oko 20 minuta, a rezultati su bili gotovi za manje od sat vremena jer je Brena tražila da istog dana dobije izveštaj. Bila je uznemirena i zabrinuta, što je i očekivano, ali nije paničila”, kaže naš sagovornik.

Na njenu sreću, skener je pokazao da nema mesta za strah i brigu, ali da je dugotrajno lečenje obavezno jer je upala sinusa veoma jaka.

LJUBIO DEVOJČICU (14), NEĆE KRIVIČNO ODGOVARATI?! Događaj koji je potresao Bor dobiće epilog koji će razljutiti svakog roditelja u Srbiji!

“Njoj su praktično bili začepljeni svi sinusni kanali, ne znam kako je uspela tako dugo da izdrži bolove. U takvim slučajevima ponekad se pacijentima rade i operacije, ali kod nje nema potrebe za hirurškim zahvatom. Naš otorinolaringolog je nakon pregleda ustanovio da se lečenje mora nastaviti jakim antibioticima i lekovima za izbacivanje sekreta, uz obaveznu inhalaciju svakog dana. Kontrola je zakazana za nedelju dana i videćemo kakvo je stanje”.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Ivan Ercegovčević)