BRENA “POLUDELA” ZBOG PRIJE I FILIPA: Trudna pevačica i njen suprug u OVOM problemu?!

Živojinović

Foto: Printscreen/instagram

Aleksandra i Filip Živojinović u kreditu su do guše, narodski rečeno. Kako piše “Srpski telegraf”, novopečeni bračni par je bio prinuđen da pozajmi od banke novac kako bi pazarili nekretninu od čak 200 metara kvadratnih.

Prema tvrdnjama upućenih, Filip je dao garancije banci preko svoje firme, koju ima u Americi, kako bi dobio pozajmicu budući da u novoj investiciji Brena nije želela da učestvuje.

– Brena je poludela kada je čula da kupuju stan od 200 kvadrata, a da prethodno nisu ni pokušali da zamene ovaj u kojem trenutno žive za nešto veći uz doplatu. Njoj je jasno da će im dolaskom bebe biti potreban komfor, ali isto tako ne razume potrebu da toliko uđu u kredit, a da pritom znaju da Prija nema tezge i da su im prihodi do daljnjeg smanjeni – govori za “Srpski telegraf” dobro obavešteni izvor i dodaje:

NARODE, GLEDAJ I PLAČI: Jelena Karleuša se pojavila u javnosti i izazvala BES i DIVLJENJE!

– Filipa nije zanimalo to što nema Breninu i očevu podršku, nego je izvadio sve potrebne papire i dobio od banke traženi novac. On i Prija žele što pre da se usele i opreme sobu za bebu kako bi sve bilo spremno za dolazak sina prvenca. Za sada ne planiraju da prodaju stan u kojem žive, ali ukoliko nešto krene kako ne treba sa Aleksandrinom karijerom, uvek imaju taj stan kao rešenje – završava priču izvor.

pevačica

Foto: Printscreen/instagram

Navodno će Živojinovići novo gnezdo sviti na Dedinju, gde cena kvadrata u kvartu koji žele doseže i 3.000 evra. Ukoliko tu dodamo i opremanje stana, trošak  za novopečeni par bi mogao biti i 600.000 evra. Ipak, ni Prija ni Filip se nisu oglašavali ovim povodom, pa ostaje da sačekamo i vidimo da li će zaista sebi priuštiti ovaj stambeni prostor.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Srpski telegraf.rs)