BRANISLAVA PAŠALIJA IZVREĐALA ŽESTOKO LUKASA: Ostavio me je bez dinara, kao i bivši muž!

pevač

Foto: printscreen/instagram

Branislava Pašajlija i Aca Lukas u vezi su bili nepunih mesec dana, nakon čega su oboje izjavili da je romansa bila velika greška

Međutim, iako se činilo da neće razmeniti teške reči, Branislava je sada Lukasa prokomentarisala na način koji joj folker sigurno neće oprostiti.

[adsenseyu5]

– Izdržava me sadašnji momak jer su me i Lukas i muž ostavili bez dinara u momentu dok se sve raspadalo. Nijedan mi nije čak ni garderobu poslao, a o novcu da ne pričam! No, nebitno… Ja sijam, iako su me ostavili u problemima, i muž i Lukas – kaže Branislava, koja je nakon Lukasa pomenula i muža Željka, sa kojim ima sina.

– Poznato je da sam sa bivšim mužem u katastrofalnom odnosu, podneta je tužba za razvod braka jer on odbija da zbrine dete i nije ga video otkako se sve sa Lukasom izdešavalo! Inače, on je i pre mene dobio vanbračno dete koje nije video sedam godina, uopšte ne brine o njemu – tvrdi Branislava.

Sad sam bio na moru u Crnoj Gori i nikad više!

I dok o duetu sa Željkom Šašićem nije htela da priča, o Aci i te kako jeste.

– Nisam u kontaktu sa Lukasom, čak mi je okrenuo leđa iako je znao da je i muž isto to uradio… Da sam ostala bez dinara i bez svega, mesta za život. Ma, i on i Željko su najobičniji klošari, a ja sam uprkos svemu ostala jaka i nesalomiva! – rekla je Branislava.

CECA POZVALA EVU RAS: Evo šta joj je rekla, nakon što ju je glumica odbranila od Glogovca!

(Dnevne.rs/Telegraf.rs/Izvor:Pink.rs)

[adsenseyu4]