BRAK KOJI JE TRAJAO 2 SATA: Mladoženja zamolio svatove da okrenu tanjire-a onda otkrio SUROVU ISTINU mladi

vencanje

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Venčanje bi trebalo da bude najlepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para. Tada će se, barem prema tradiciji, zavetovati jedno drugom na večnu ljubav i vernost, i uploviti u mirne bračne vode. Ali neko reši da baš na venčanju istrese sav prljav veš supružnika, i onda stvari poprime sasvim drugačiji tok!

S druge strane, ako ste na mestu mlade koja je u vreme dok je bila verena za svog izabranika spavala sa osmoricom momaka i potom ih mrtva hladna pozvala na venčanje, ne možete da kažete da ste baš potpuno iznenađeni kada stvari eskaliraju na venčanju.

MEDIJI U RUSIJI: Ovo je scenario koji KOSOVSKI ALBANCI spremaju!

Celu priču ispričao je svedok sa venčanja, i to pred ogromnim auditorijumom – u emisiji “The Graham Norton Show”. Priča se odvija u Velikoj Britaniji, a momak po imenu Šon izneo je sve prljave detalje.

– Mladoženja je ustao i rekao svima da ustanu. Svatovi su ustali, a onda im je rekao da okrenu svoje tanjire. “Ako na tanjiru imate crvenu tačkicu, nastavite da stojite”, rekao je mladoženja. Nakon ovog obrta, osmorica momaka ostala su da stoje – priča Šon u emisiji. Svi su mislili da je u pitanju igra, a onda je usledilo mladoženjino objašnjenje.

DAJANA JAKŠIĆ O BRAKU I BIVŠEM SUPRUGU: Najveća greška u životu

– Dame i gospodo, ovo su muškarci koji su spavali sa mojom ženom dok smo bili vereni. Ovog trenutka idem da tražim poništenje braka – rekao je mladoženja i išetao.

(Dnevne.rs/Izvor:žena.blic.rs)