BRAK IZ PAKLA: Pevačica umalo izgubila bebu u 6. mesecu zbog stresa!

pevacica

Nataša Bekvalac danas, Foto: Instagram/bekvalceva

Bekvalčeva u šestom mesecu, nakon svađe sa mužem Lukom Lazukićem prokrvarila, zbog čega je u Novom Sadu potražila hitnu lekarsku pomoć.

Nataša Bekvalac navodno je završila u bolnici u šestom mesecu trudnoće zbog stresa koji je, kako tvrde njeni prijatelji, doživela nakon svađe sa suprugom Lukom Lazukićem. Pevačica je tada, prema rečima dobro upućenog izvora, dobila krvarenje i hitno je sa sestrom potražila pomoć lekara.

– Nataša mi je rekla da ju je muž psihički maltretirao. Problemi u njenom odnosu s Lukom počeli su odmah posle venčanja na Ibici. Lazukić ju je često ponižavao u društvu i vređao. Ona je u drugom stanju bila promenljivog raspoloženja i sve je primala k srcu – priča jedna pevačicina bliska prijateljica i dodaje da je najveći pakao u njihovom braku počeo u novembru prošle godine.

Odbija bolest i negativnu energiju: Da li znate koja boja ima isceljujuću moć?

Sestra kao podrška

– U šestom mesecu trudnoće, nakon žestoke svađe, Nataša je primljena u jednu ginekološku ordinaciju u Novom Sadu zbog jakog krvarenja koje je nastalo usled doživljenog stresa. Njena sestra Kristina je sve vreme bila uz nju jer je situacija bila veoma ozbiljna. Malo je falilo da dođe do spontanog pobačaja i ona se zbog toga mnogo uplašila. Ginekolog joj je savetovao strogo mirovanje, zbog čega je tada prestala da nastupa. Poštujući savete doktora, Nataša je uspela da iznese trudnoću do kraja i rodi devojčicu Katju, koja će za šest dana napuniti dva meseca – kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.

batine

Foto: Instagram/bekvalceva, Telegraf

PRETHODNICI Lazukić pohvalio ženine bivše muževe Ikodinovića I Jovanovića

DAČA I LJUBA SU SE SPASLI NATAŠE

Luka Lazukić tvrdi da Nataša Bekvalac treći put igra smišljenu igru, te da je on žrtva njene obmane. Naime, nekadašnji košarkaš optužio je ženu da je slično pokušala da naudi i bivšim muževima, proslavljenom vaterpolisti Danilu Ikodinoviću i direktoru Pionirskog grada Ljubi Jovanoviću.

– Imam veliko poštovanje prema obojici. Ne bih uopšte da ih uplićem u sve ovo, dovoljno su sami bili upleteni. Ja sam samo još jedna žrtva cele obmane. Siguran sam da ni njima nije bilo lako, kao ni meni sada. Ja mislim da su se spasli – rekao je Luka za portale, a na pitanje da li je ušao u vezu s Natašom dok je s Ljubom bila u braku, rekao je:

KOMPLETAN LJUBAVNI HOROSKOP ZA MAJ 2018: Rak uživa sa partnerom, platonska ljubav za Bika, haotičan mesec za Škorpiju (U VEZI /SLOBODNI)

– Ne želim da iznosim prljav veš svoje žene, ipak je ona majka moje ćerke.

Sve vreme s Katjom

Nakon što je optužila muža da ju je brutalno prebio pre nedelju dana, Bekvalčeva izlazi iz kuće samo da bi otišla u Urgentni centar ili u policiju. Ona je sve vreme s bebom, dok je njena starija ćerka Hana, koju je dobila u šestogodišnjem braku s prvim mužem Dačom Ikodinovićem, kod njenih roditelja u Novom Sadu. Pevačica je pre dva dana izbacila sve Lukine stvari iz svog stana, a kako on zbog zabrane prilaska supruzi nije mogao da dođe po njih, to je umesto njega učinio njegov prijatelj u prisustvu advokata.

pevacica

Foto: Instagram/bekvalceva

Nataša je pored krivične prijave za porodično nasilje podnela i tužbu za razvod braka u kojoj zahteva puno starateljstvo nad ćerkom, ali je Luka uzvratio kontratužbom sa istim zahtevom, kao i krivičnom prijavom za lažno prijavljivanje.Pokušali smo da stupimo u kontakt s Natašom Bekvalac i njenim PR timom, ali se oni i dalje ne javljaju na telefon izbegavajući da komentarišu incident zbog kojeg se razvodi.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)