BORAVI U ATINI VEĆ DESETAK DANA: Evo šta je Lazukić radio, misleći da ga niko neće prepoznati!

Nataša

Foto: Printscreen/TV Happy

Suprug Nataše Bekvalac Luka Lazukić, koga je pevačica prijavila da ju je pretukao u noći između 13. i 14. aprila, nedavno se sklonio u Atinu, gde boravi već desetak dana.

Kako piše “Srpski telegraf”, on je zapažen kako besciljno luta Glifadom, u opuštenom izdanju, poput turiste, sa rancem na leđima, vidno zapuštene kose i brade i povećim stomakom. On je bio potpuno sam na ulici, gde je obavljao telefonske razgovore tokom kojih se sa nekim raspravljao. Delovao je rasterećeno, kao da se pre manje od mesec dana nije dogodio veliki obrt u njegovom životu. Nije delovao ni kao sređen poslovan čovek, kakvog ga je javnost upoznala.

GLAS IZ POZADINE PREKINUO JE CRKVENO VENČANJE:Kada se MLADA okrenula, nije mogla da zadrži suze (VIDEO)

– Nemojte, molim vas, pobegao sam od sveg onog haosa u Beogradu. Ovde sam sa prijateljima, ne znam kada ću se vratiti, ne bih stvarno da se slikam, rekao je šokirani Luka.

Na pitanje da li će se odazvati sledećem ročištu na sudu, izjavio je kako nema komentar i obrazložio da je ceo slučaj prepustio advokatima.

pevačica

Foto: printscreen/instagram

Da podsetimo, Nataša i Luka su 24. aprila dali izjave pred tužiocem, nakon čega je Lazukić napustio zemlju i utočište pronašao u Grkčoj. Kako je Luki zabranjen prilazak i komunikacija sa Bekvalčevom do 16. maja, on do tada neće videti ni ćerku Katju, pa je verovatno odlučio da iskoristi vreme do isteka zabrane prilaska i ne bude u Beogradu.

DA LI STE ZNALI? Ovaj slavni glumac je kum Željka Joksimovića (FOTO)

Nataša je u međuvremenu podnela i zahtev za razvod koji će regulicati njegovi advokati, a uskoro će započeti i borbu oko starateljstva nad ćerkom Katjom.

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Srpski telegraf.rs)