BOMBA NA ESTRADI – RATUJU PREKO DECE?! Ceca i Dragana se isprozivale, a onda je Anastasija uradila ovo

Ceca

Foto: Telegraf, printscreen/instagram

Na profilu emisije “Premijera” na “Instagramu”, na pitanje gledalaca da li će Anastasija Ražnatović možda gostovati ovog vikenda u emisiji “Premijera Vikend specijal” odgovoreno je da ona ne želi da gostuje u ovoj emisiji.

Na stranici ove emisije nisu odgovorili i zašto, ali portal “Nema zabranjenih” saznaje da je nezvanično pravi razlog što Anastasija odbija da bude u ovoj emisiji na “Pinku” zapravo Dragana Mirković.

Duško Tošić napravio haos na društvenim mrežama! VIŠE NE PRATI SUPRUGU NA INSTAGRAMU, OBJAVIO FOTKU SA DRUGOM ŽENOM! (FOTO)

Tačnije, Svetlana Ceca Ražnatović i Anastasija su bile ogorčene na autora ove emisije Ognjena Nestorovića zbog toga što je ugostio Draganu u svojoj emisiji u kojoj je folk zvezda negativno komentarisala Cecu.

ćerka

Foto: Printscreen/instagram

Inače, Anastasija i Ceca nemaju problem samo sa emisijom “Premijera”. Zbog svoje mame, Ražnatovićeva ne želi ni u emisiju “Amidži šou”. Samo u ovom slučaju nije „kriva“ Dragana Mirković, već Jelena Karleuša, jer je Jelena nedavno u šouu Ognjena Amidžića ismevala Cecu.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas)