Bolna priča se krije iza MILOJKA! Dva braka i TROJE DECE, Milijana je UNIŠTILA SVE?!

Foto: Printscreen

Deda Milojko Božić (74) napisao je testament pred ulazak u “Parove” sa lepoticom Milijanom Bogdanović. Sve što ima ostavio je svojoj 53 godine mlađoj verenici.

Posle teške operacije srca, koju je imao krajem prošle godine, Milojko brine koliko će još poživeti, pa je rešio da budućoj supruzi ostavi celo imanje u selu Pilatovići i stan u Beogradu, dok njegovo troje dece neće dobiti ništa.

– Milijana je meni dala novi život, a ja hoću da je obezbedim ako mi se nešto desi. Ne daj Bože, srce može da me izda svakog časa i ne želim da ona ostane na ulici. Zamislite da zatrudni, pa da moja Milijana ostane samohrana majka. Neću da razmišljam da li će imati novca da izdržava dete – rekao je Milojko pre ulaska u vilu i počeo da nabraja šta će sve njegova izabranica dobiti…

IGOR JURIĆ BRUTALNO ISKREN: Ako vam sutra starija osoba zavede maloletnu ćerku, setite se ovog čoveka i onoga što ste podržali”

– Ostavljam joj plac u mom selu Pilatovići, gde imam jednu staru kolibu od desetak kvadrata i kuću koju sada renoviramo, a koja ima spavaću i dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. Takođe ću joj prepisati i stan na Slaviji u Beogradu, koji sada iznajmljujem. Želim mirne glave da jednog dana odem na onaj svet – rekao je Božić.

Učesnik “Parova” iz prethodna dva braka ima troje dece, ali sa njima nije u dobrim odnosima otkako je započeo vezu sa Milijanom. Milojko je objasnio da decu izuzima iz testamenta jer nisu bili uz njega kada mu je bilo najteže.

godine

Foto: Facebook/Milijana Božić

– Ne zanima me uopšte što deca ne podržavaju moju ljubav sa Milijanom. Oni nisu bili tu kada sam bio bolestan i kad mi je ugrađen bajpas. Jedino je mojoj Milijani bilo stalo, ona me je redovno posećivala i negovala i zbog toga sam siguran da ne grešim što ću njoj ostaviti sve u amanet – zaključio je Milojko.

(Dnevne.rs/Izvor: Srbija Danas.com, Informer)