BLIZINA JE OPASNA! MARS U ŠKORPIJI OD 10. DECEMBRA 2017. DO 27. JANUARA 2018: Mnoga prijateljstva će se transformisati u ljubavnu priču!

voznja

Foto:Dnevne.rs /pixabay

Mars će u Škorpiji boraviti od 10. decembra 2017. do 27. januara 2018. godine.

Marsova priroda se u prethodnim mesecima nije mogla ispoljiti i situacija je u poslednjih mesec i po dana tinjala.

Sada sve kočnice popuštaju i kreće konačni obračun! Nema više prilika da se vode dugi iscrpljujući razgovori o primirju, sada radi princip – metak za metak!

[adsenseyu5]

Na individualnom planu, ovo donosi konačno oslobađanje muškom rodu, koji je u prethodnih mesec i po dana u nekoj vrsti defanzive.

Vratiće se ravnoteža u muško-ženske odnose, piše Astro portal. 

‘DIŽE IZ MRTVIH’: Ovaj sok oporavlja ceo organizam, a pravi se za samo 2 minuta (RECEPT)

Rešeni smo da stavimo tačku na odnose koji nas opterećuju i potražimo sreću na nekoj drugoj strani.

Ovoga puta sa tranzitnim Marsom u Škorpiji, znamo da kompromisa nema, pogotovo ne onog sa vlastitom srećom! Igramo na sve!

Ovaj Marsov boravak u Škorpiji prati i Jupiterovo kretanje ovim znakom, što će Marsov učinak dodatno proširiti i osnažiti. Konjunkcija Marsa i Jupitera sama po sebi predstavlja ruku pravde. Mars je ovde Jupiterov izvršilac. Konjunkcija ove dve planete će doneti konačna razrešenja nekih dugih zakonskih sporova, pokrenuti veliki broj izvršenja presuda kao i ostavinskih postupaka.

[adsenseyu1]

Sve što je pravno nerešeno dugi niz godina, počev od 2012. godine, kada je Saturn boravio u Škorpiji, sada će početi da dobija svoj epilog.

Na globalnom planu, možemo očekivati zveckanje oružjem na područjima pretežno naseljenim islamskim stanovništvom, uz istovremene napore da se stvari ipak zadrže u okvirima diplomatije.

boje

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Od 21. decembra, Mars ulazi u sekstil sa Plutonom iz Jarca. Budući da je Pluton savršeniji oblik Marsa i da predstavlja njegovu višu oktavu, Mars će biti obuzdan i sprečen da izvrši štetne akcije. U ovim danima će sva snaga biti konstruktivno upotrebljena, a veliki sukobi biti izbegnuti promišljenim ponašanjem aktera.

[adsenseyu5]

Prilika je sada da stvari stavimo pod kontrolu, akcije savršeno isplaniramo i delujemo samo u slučajevima krajnje nužde.

Ovaj aspekt govori i o rešavanju nekog pitanja neočekivano lako, usled dobre kontrole obe strane, koje će želeti rasplet.

STAVIO JE PASTU ZA ZUBE NA MIŠA: Kada vidite RAZLOG i vi ćete odmah to uraditi (VIDEO)

Mars, 17. i 18. januara, zauzima aspekt inkonjunkcije sa Uranom koji se nalazi na fiksnoj zvezdi Al Tais. Ovakav aspekt donosi ishitrene reakcije, padanje u afekat,iznenadni pucanj, nemire u muslimanskom svetu i generalno na istoku. Ovo su dani u kojima nam je potrebna sva sreća ovog sveta kako bismo se sačuvali od napada, koji postaju unakrsni.

Naglašena je opasnost vođama, viđenijim osobama, mlađim muškarcima. Ishitrenost, bes, mržnja, pokazuju svu razornu moć. Iznenadne nesreće, eksplozije, zasede. Nije trenutak da krenete u akciju po svaku cenu, povlačenje je sada neophodno, iako će sa svih strana stizati provokacije . Poželećemo da odreagujemo kako nikad nismo, kud puklo da puklo! Ovo su dani iritacije, u kojima je neophodno uzdržavanje od svake akcije! Bes čeka priliku, a najbezbolnije ga je potrošiti kroz bilo koji vid fizičke aktivnosti.

[adsenseyu4]

Za vreme Marsovog prolaska kroz znak Škorpije, Venera će najvećim delom biti u znaku Jarca, od kraja decembra, pa sve do 19. januara. Mars i Venera će imati aspekt sekstila, koji će orbisni biti u prvih deset dana nove godine. Sekstil Marsa i Venere konačno daje priliku da se ljubavni odnosi uobliče, te da iz silnih “prijateljstava”, “udvaranja” dobijemo konkretan oblik.

Ovo je period koji će doneti raščišćavanja sa svim što je u prošlosti ostalo nedorečeno. Biće ovo prilika da se uspostave čvrste veze zasnovane na obostranom poštovanju i prijateljstvu. Odnosi koji budu započeli će se držati tradicionalnih vrednosti i vratiti nadu da emotivna stabilnost može postojati i u ludim vremenima, čiji smo savremenici.

ruke

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Marsov tranzit kroz Škorpiju će nas probuditi iz letargije, osmeliti, ali i izazvati na sukobe.

NEVEROVATNA GENETIKA: Da li ste znali – šta nasleđujemo od mame, a šta od tate (INFO)

Najvažnije je da dobro procenimo cenu svega, jer Marsu u Škorpiji treba vremena da krene (fiksni znak), ali kada se pokrene, nazad ne postoji! Po cenu svega.

(Dnevne.rs /Astro portal. )

[adsenseyu4]