BILA JE SAMO “SLOBINA DEVOJKA”: Unovčila je ulogu prevarene supruge i danas je najveća zvezda u Srbiji

Kija

NEVEROVATNO Inteligentne žene imaju jednu odvratnu naviku: Istraživanje je dokazalo, ali mnogi se ne slažu! (INFO)

Kristina Kockar pre Zadruge bila je anonimna devojka iz Zrenjanina. Nakon javne prevare njenog bivšeg muža postala je nemerljivo veća zvezda od njega

Kristina Kockar u “Zadrugu 1” kročila je 18. novembra 2017. godine, kao prevarena žena pevača Slobodana Radanovića.

Mišljenja su se i dalje podeljena – da li je Kristina ušla jer je želela popularnost, ili, kao što je više puta istakla, da sa mužem priča “oči u oči”, i da ne čeka 9 meseci da napusti rijaliti kako bi dobila odgovore na pitanja.

Iako po ulasku u Zadrugu Sloba nije bio zvezda koja je punila klubove, kao sada, bio je pevač i javna ličnost.

Njegova supruga, u tom trenutku, imala je nekoliko godina radnog staža kao stjuardesa, koja je radila za domaću nacionalnu avio-kompaniju, kao i za nekoliko inostranih.

SASVIM DRUGA ŽENA: Ovako je poznata pevačica IZGLEDALA pre 15 godina (VIDEO)

Iako anonimna, Kristina je u Zadruzi pričala da je i tada zarađivala više od Slobodana, te da joj je plata iznosila i nekoliko hiljada evra.

Međutim, nenormalnu popularnost stekla je upravo u trenutku kada je kao prevarena žena i žrtva preljube ušla u rijaliti. Iz istog je uspela da nakon 8 meseci izađe kao pobednik, odnese 50.000 evra i potpuno porazi bivšeg muža koji je završio na 4. mestu.

Od tada, Kristinin život drastično se promenio. Otisnula se u muzičke vode, počela da zarađuje više od muža, prilično je promenila fizički izgled, a nedavno se uselila i u sopstveni stan.

Kada je Sloba u pitanju, priča se da tezge naplaćuje dosta manje od svoje bivše žene, a ono u čemu je ona takođe iznad njega jesu reklame raznih proizvoda na društvenim mrežama koje Kija “papreno” naplaćuje.

NEVEROVATNO Inteligentne žene imaju jednu odvratnu naviku: Istraživanje je dokazalo, ali mnogi se ne slažu! (INFO)

S druge strane, Slobi se prevara takođe isplatila, ali ga je bivša žena nadmašila i u poslu, a samim tim i po debljini bankovnog računa.

zadruga

Foto: instagram/Kija Kockar Rules

Suma sumarum, uprkos svom bolu usled prevare, Kija je istu i te kako naplatila i prošla daleko bolje od svih ostalih – Luna Đogani i Slobodan Radanović više nisu zajedno, Luna je ponovo u Zadruzi umesto da u spoljnom svetu radi i zarađuje novac, Sloba radi ali daleko manje zarađuje od svoje bivše žene, a Kija svaki svoj korak i postupak debelo naplaćuje.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs)