BILA JE POP ZVEZDA JUGOSLAVIJE, A DANAS JEDVA SASTAVLJA KRAJ SA KRAJEM! (FOTO)

pevacica

Davor Tolja i Marina Perazić sredinom osamdesetih (Foto: arhiv)

Iako je na sceni nema već dve decenije, ona danas nastupa po raznim skupovima i po “treš partijima”.

Marina Perazić, koja je pevala u grupi “Denis&Denis”, predvodila je talas elektronske muzike osamdesetih godina. Bila je seks-simbol pop scene tadašnje SFRJ.

“Nije me to nikad fasciniralo. Diplomirana sam građevinarka, a spuštali su me na nivo nekog mesa i toga se sramim” rekla je Marina za 24sata.hr. Na vrhuncu karijere, pevačica je otišla sa dečkom u Njujork gde su planirali da se zadrže šest meseci.

Ostali su devet godina, a s obzirom na to da je brzo potrošila ušteđevinu, radila je kao konobarica i dadilja. Vrativši se u Hrvatsku, pred kraj devedesetih snimila je album “Ista kao more”, koji nije prošao zapaženo.

“Denis&Denis” se ponovno okupio pre dve godine i imali su par koncerata, ali kako Marina tvrdi, više nemaju tezge, jer su preskupi.

DANAS JE SVETI PROKOPIJE: Ovo nipošto ne smete da radite kako vas ne bi stigla BOŽIJA KAZNA!

Poslednjih godina živi u Novom Sadu gde podučava zumbu jer u rodnoj Rijeci 12 godina nije mogla da nađe posao. 2013. godine su mediji pisali da je gazda pokušao da je izbaci iz stana, jer mu Marina nije platila kiriju 14 meseci.

Pevačica je 2009. godine učestvovala u realitiju “Farma”. Pre toga je učestvovala u istoimenoj hrvatskoj verziji.

Marina Perazić ostala je verovatno najupamćenija po provokativnim interpretacijama nekih pesma, poput spota za “Sobu 23”, u kojem se na satenskim čaršavima proteže i mazi sa Edijem Kraljićem.

 (Dnevne.rs /Izvor: srbijadanas)