Bila je i ostala jedna od najlepših žena na ovim prostorima: Nestala je sa scene, a evo kako danas izgleda (FOTO)

tatjana

Foto: jutjub/printskrin

“Doputovala sam pre tri dana da vidim mamu pošto ima zdravstvenih problema, da vidim sestru, sestriće, prijatelje i da budem na važnim događajima kao što je ovaj”, rekla nam je glumica sinoć na premijeri digitalizovanog filma “Lepota poroka”.

“Imam svoju organsku njivu, baštu od 120 kvadratnih metara. Obožavam da kuvam, to mi je toliko kreativno i negde mi je zamenilo glumu.

Mislim da je kuvanje kreativnije od glume zato što se svaki dan osećate drugačije, a to što osećate, možete da primenite na ono što kuvate ili da izmislite nešto novo.

A gluma je ponavljanje, posebno u pozorištu. Stalno treba da radite istu stvar, ja nisma takav tip. Ja sam uvek za novo i inovativno.

Možda sam bila staložena pa su mi prijale stvari koje su se ponavljale, ali sam ukapirala da nisam takva i da moram da radim nešto drugo. Našla sam se u kuvanju”.

KAD SE ŽIVOT PRETVORI U PAKAO: Vesnu Pećanac sin je zlostavljao, pobegla je u prihvatilište i živela u bedi i depresiji!

O braku i majčinstvu

Tatjana je ranije i sada važila za jednu od najlepših žena na ovim prostorima. Deluje kao da pazi na svaku sitnicu.”Uopšte nisam opterećena izgledom. Ne radim ništa, evo verujte mi. Ja da odem kod kozmetičara, to je meni. … Nemam vremena za to”.

Ali ima prijatelje, monahe Tibetance.

“Bavim se tibetanskom meditacijom pa mi to dosta koristi. Dopisujem se svakog jutra sa njima sa drugarima Tibetancima koji su u izbeglištvu i žive u Izraelu, u Nepalu, a koji na svakih šest, sedam meseci na institutima u Evropi predstavljaju razne programe kako bi sakupili nešto malo para za manastire u kojima žive.

Obožavam ja njih, obožavaju oni mene i ovo je proizvod te razmene energija”.

Na Tanjin izgled utiče i njen privatni život.

“Udata sam za istog muža 27 godina. Nemamo dece… Vidite, to je isto možda ono što doprinosi.

Čovek se očuva više, nema nekih drugih stvari, ali je očuvaniji jer nema stresa”.

Na naše pitanje da li joj je majčinstvo nedostajalo, rekla je:

“Ne, da mi je nedostajalo, napravila bih dete”.

tatjana-pujic, glumica, lepota, nekad-i-sad, deca

Foto: jutjub, kurir- printskrin/

Kada je proglase najseksepilnijom, iznenadi se

Iako već duže vreme živi van Srbiji, o njoj domaća javnost često govori komentarišući njenu atraktivnost.

“Najveće iznenađenje za mene je bilo kada su me uvrstili u 10 najseksepilnijih glumica stare Jugoslavije.

I dalje ne mogu da verujem kako je došlo do toga, šta sam ja to uradila da bih to zaslužila”. Poručila je da nikada nije bila svesna svog seksepila.

“To je nekako i lepo jerkada niste svesni, tražite i dalje, istražujete šta vas je navelo da imate taj kvalitet.

Pogledam neki film i kažem: “Ma ja sam top, vrcava sam”. Dopadljivost koju sam imala kod publika nikada nije prestajala”.

Beograđanka htela da renovira stan, a onda je naišla na VELIKI PROBLEM

Kolege su je kritikovale što igra u Breninom filmu

Publika se često vraća filmovima u kojima je igrala. Rekla nam je da su joj svi filmski partneri dragi. Vreme je sa ponekim od njih ponovo spoji.

“Srela sam juče na Kalenić pijaci Zorana Cvijanovića

– U “Oktoberfestu” je bio igrao mog supruga (smeh)”, dodala je. Tatjana je glumila i u filmu “Hajde da se volimo” koji je prikazao popularnost Lepe Brene i “Slatkog greha”.

“To je postao kultni film, a niko nije verovao da će se to desiti. Neke moje kolege, glumci pljuvali su me na veliko što sam igrala u tom filmu, da bi onda oni zaigrali u drugom delu. Tako da je to bila ljubomora, a ne realna kritika”.

O Lepoj Breni je rekla sledeće:

“Brena je i danas divna. Kad god se sretnemo, ispirčamo se. Bila su to drugačija vremena, bezbrižna vremena kada biste upisali FDU, odredili šta ćete da studirate, odredili svoj poziv i doviđenja prijatno”. Vremena su se promenila, ali i u neko prošlo i sadašnje vreme publika Tatjana Pujin rado gleda na filmskom platnu.

     

(Dnevne.rs /Izvor: zena.blic.rs)