Beograđanin postao HIT NA DRUŠTVENOJ MREŽI kada je pokazao koliko voli BIVŠU DEVOJKU! (FOTO)

TRANSPARENT

Foto: Facebook/Danijel Kovacevic

Poduhvat Beograđanina D. K. izazvao je veliku pažnju na društvenim mrežama. Reakcije su podeljene, ima onih koji su ga podržali, ali i onih koji su ga osudili

D. K. iz Beograda odlučio je da na nesvakidašnji način svojoj bivšoj devojci pokaže koliko je voli i koliko se kaje što više nisu zajedno.

On je na svom Fejsbuk profilu okačio fotografiju sa vrha Čigota. Na toj slici on u rukama drži transparent na kojem piše: “Zar ne vidiš koliko te volim”?!

Kako je i sam napisao u opisu fotografije, popeo se na ovaj vrh iz njemu dragih razloga.

– Neko će reći da nisam normalan, neko će reći da sam car… Uglavnom, popeo sam se opet na Čigotu (iz meni dragih razloga) da bih se slikao sa ovim natpisom. Otkada sam ostao bez nje priznajem da nisam biš u vinkli, jer jbg… Onako se voli samo jednom u životu – napisao je D. K. u opisu fotografije.

Ovaj njegov poduhvat je izazvao veliku pažnju na društvenim mrežama. Reakcije su podeljene, ima onih koji su ga podržali, ali i onih koji su ga osudili.

Bilo kako bilo, nadamo se da će se ova ljubavna priča na kraju ipak dobro završiti, i da će ovaj par ponovo biti srećan.

[adsenseyu1]                  [adsenseyu1]

(Marina Bojić /Telegraf.rs)