BAHATO: Jelena Karleuša parkirala auto na trotoaru, briga je za pešake i sića kaznu od 20.000 dinara! (FOTO)

auto

Foto: Kurir

Pevačica ne izlazi iz svog automobila zbog obaveza koje ima, ali ne vodi mnogo računa o tome gde i kako zaustavlja vozilo.

Jelena Karleuša, iako je u velikom bolu zbog gubitka majke Divne, prinuđena je da završava brojne obaveze, pa tako ne izlazi iz automobila.

NE MOŽE DA STANE: Posle JEZIVE NESREĆE Lazić PRELETEO preko Brestača (FOTO)

Verovatno iz tog razloga, JK ne pridaje mnogo važnosti tome kako se parkira, u šta se uverio paparaco Kurira.

FOTO: KURIR

Ona je, naime, svoj luksuzni džip parkirala na Dedinju popreko preko malog trotoara, jedva ostavivši mesta za prolaz pešaka, i skoknula da završi nešto.

Karleušino nepropisno parkiranje nije primetila služba „Parking servisa“, koja bi joj sigurno naplatila kaznu, a ona bi za njen automobil verovatno bila oko 20.000 dinara.

FOTO: KURIR

 Osim što gotovo svakodnevno posećuje Divnin grob, pevačica je okupirana i ćerkama Atinom i Nikom, te sređivanjem nove luksuzne vile na Dedinju koju joj je suprug Duško Tošić kupio prošle godine.
Ono što je za pop divu svakako upečatljivo jeste da kada izlazi iz kuće mimo poslovnih obaveza kao što su „Zvezde Granda“, očito ne mari previše ni za stajling, koji je od smrti njene majke potpuno sveden. JK sada uglavnom ima na sebi baletanke ili ravne papuče i crni kaput, a ne nosi čak ni tašnu. Može se videti da ispod crnog kaputa uglavnom ima dugu crnu suknju ili haljinu.

(Dnevne.rs/Izvor: Kurir.rs, Nevena Mijušković)