ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Vodolije, obratite pažnju na komšiluk, Device su PRAVI SREĆKOVIĆI – evo šta ih čeka

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Bliži se Dan zaljubljenih, svi govore o ljubavi i romantici, a na sve to, Venera je u Ovnu i to će mnogo uticati na vaš ljubavni život. Proverite kako.

Proteklog meseca je Venera bila u Ribama, pa su ljudi bili romantičniji nego inače. Venera u Ovnu trgnuće nas sve i Ovan će prodrmati sve veze.

Moraćete da se fokusirate na sebe i da otvoreno tražite ono što želite i što mislite da vam pripada.

OVAN

Ovnovima će ovo biti vreo period. Sledi vam mnogo ljubavnih zadovoljstava svake vrste pa oslobodite što više vremena za razne susrete koji vam sleduju.

 

BIK

Venera je prirodni vladalac Bikovima, ali energija koju sa sobom nosi Ovan neće vam baš prijati. Ovo će biti period suše i ne baš preterane sreće u ljubavi, pa se strpite do sredine marta sa ljubavnim poduhvatima.

Narodna verovanja: Saznajte šta znači kada vam treperi usna, oko, obrva… (INFO)

BLIZANCI

Ovog meseca, društveni život vam cveta pa je sva prilika da ćete tim putem naići i na svoju srodnu dušu. Samo se u ovom periodu ne zatvarajte u kuću već koristite svaku priliku da se krećete među ljudima.

RAK

Rakovi će u ovom periodu biti usredsređeni na karijeru, ali baš ta aura odgovornosti i ozbiljnosti privući će mnogo udvarača. Otvorite širom oči, po svoj prilici ćete poslovnim kanalima naići na novu ljubav.

 

LAV

Lavovima predstoji uzbudljiv period, mnogo izlazaka, mnogo novih ljudi, mnogo novih mesta. Važno je samo da ne izlazite na proverena mesta i ne okružujete se uvek istim ljudima.

HOROSKOP ZA SUTRA (14. februar 2020.): Sudbina vam je danas naklonjena! (ASTROLOGIJA)

DEVICA

Spremite se Device, jer ovo će biti fantastičan period za vas. Ako ste već u vezi, vaš odnos sa partnerom transformisaće se nabolje, a ako niste, zaljubićete se do ušiju, i to srećno. I ne samo to, Venera vam pored ljubavi donosi i gomilu novca na koji niste računali.

 

VAGA

Vage će ovog meseca Venera inspirisati da budu direktnije i otvorenije prema partneru. Otvoreno govorite o svojim željama i očekivanjima i sve će vam se ispuniti.

ŠKORPIJA

Škorpije će u ovom periodu biti pravi srećkovići, kako na planu ljubavi, tako i na planu karijere. Sva je prilika da ćete se zaljubiti u kolegu sa posla.

 

STRELAC

Strelčevi definitivno u ovom burnom periodu imaju čemu da se nadaju – sve prilike su otvorene da napokon nađete ljubav svog života, samo budite otvoreni za sve opcije.

 

JARAC

Jarčevi će u ovom periodu osećati snažnu potrebu da budu što više kod kuće i sa porodicom. Ali, ne dozvolite da se potpuno zavučete u kuću. Izađite ponekad, možda upoznate nekog zanimljivog.

VODOLIJE

Vodolije će ovog meseca biti posebno zauzete, ali neće moći da prestanu da misle na ljubav. Moguće je da ćete na nju naići na kratkom porodičnom izletu ili putem komšiluka.

 

RIBE

Ribe će ući u vezu, ali će se svim silama truditi da je sakriju od okoline. Tajne jesu privlačne, ali pazite šta radite i sa kime se petljate.

 

(Dnevne.rs /Izvor: zena.blic.rs /T.G.)