ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Oktobar će za ova dva znaka horoskopa biti PAKLENI MESEC!

telefon

Foto ilustracija: Dnevne.rs/Pixabay

Nažalost, za ova 2 znaka zvezde nisu spremile ništa dobro. Oktobar će za njih biti pakleni mesec!

Na Device se obrušila gomila obaveza i problema. Što se zdravlja tiče, celog meseca ćete biti kilavi, a najviše problema ćete imati sa disajnim putevima.

Na poslu vas takođe čekaju loše vesti i bilo bi dobro da poboljšate svoje ponašanje u poslovnom okruženju jer jedan kolega može upropastiti sve ono što ste godinama gradili. Vaše nesigurnosti će u ovom mesecu doći do izražaja i zato se pripazite, jer oni koji vam žele loše mogu to da iskoriste.

HOROSKOP ZA SUTRA (1. oktobar 2019.): Ruka koja daje uvek je iznad one koja prima! (ASTROLOGIJA)

Izbegavajte porodične svađe i ne dozvolite provokacijama bližnjih da dopru do vas.U prvoj polovini oktobra Jarca će sačekati  veliki finansijski problemi, i ovo je dobar period da porazmislite šta su vam prioriteti i da prestanete da bacate novac na gluposti.

Na poslu su moguće turbulencije. Onaj kolega kojeg ste više puta iskoristili, to može u oktobru debelo da vam naplati. Zdravlje je dobro.Na ljubavnom planu je mirno sve do pred kraj meseca kada može doći do žestoke svađe, kod nekih i do raskida. Slobodni u oktobru neće imati priliku da nađu partnera. Više sreće sledećeg meseca!

         

(Dnevne.rs/ mediji)