ASTROLOZI TVRDE: Narednog meseca Venera iz Lava biće u kvadratu sa Uranom iz Bika, zato se dobro pazite ljubavnih iskušenja da ne biste ostali sami na kraju

zalazak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Najvažnija je sada tolerancija i samokontrola pa se potrudite ako zapadnete u takvu energiju koja se dešava uvek iznenada i neočekivano , piše astrolog Željka Knežević

Šta pojedinačni znaci mogu očekivati ovog juna: 

OVAN

Mnogo bolji i uzbudljiviji period je pred vama u pogledu finansija, ljubavi i nekih originalnih ideja, putovanja, planova .

Kako će skoro celog meseca vaš vladar Mars biti aspektovan sa Uranom onda je potrebno da se ne zalećete kada krećete da ulažete u nešto ili prodajete. Mnogi Ovnovi mogu imati od sredine meseca lep emotivni zivot, a svog partnera slobodni mogu upoznati iznenada – u avionu, na putovanju, nekim predavanjima ili preko prijatelja. Saturn i Pluton su prema vama aktivni pa kada imate crveno svetlo mirujte, a zeleno odmah se krećite.

BIK

Sve čemu ste težili i potajno maštali sada bi trebalo da se ostvaruje, a posebno sa Uranom od 15. maja pa napred dugi niz godina će vama doneti mnoga nova iznenadna dešavanja i promene, kako na fizičkom, tako i na psihičkom polju. Izražene su menadžerske sposobnosti, javni nastupi, finansjiske špekulacije dok mnogi Bikovi mogu duži period boraviti u inostranstvu, pa čak i da ostanu tamo da rade. Za mnoge Bikove koji su dugo razmišljali o razlazu sada je situacija sazrela za to, dok će slobodni sada biti spremni da potraže svoju drugu polovinu. Bikovi koji su na odmoru bez partnera mogu da se lepo odmore i ponovo spoznaju da ipak ne žele razlaz sa partnerom.

Rabin Josif Berger TVRDI: Isus HRIST će se vratiti na Zemlju 2022. godine, tada će se SUDARITI dve zvezde na nebu koje će pokrenuti DREVNO PROROČANSTVO (INFO)

BLIZANCI

Sada je vaša vladavina i vaš najplodonosniji period u godini pa ga treba iskoristiti. Nebo vam je naklonjeno kada su finansije u pitanju, mada neki stariji članovi u porodici mogu vršiti pritisak na vas i stvarati nemir. Ako ulazite u novu vezu ili ste od prošlog meseca u vezi, obratite pažnju jer čak i najlepši utisak može biti pogrešan koji nešto treba da se taji i krije. Kod osoba koje su duže u braku može doći do napetosti zbog nekih banalnosti pa se preporučuje da sa partnerom planirate neki odmor ili kraće putovanje da se opustite.

RAK

Vama se polako odmotava klupko i pokreće neki malo srećniji period mada vas usporavaju i koče Saturn i Pluton iz Jarca pa još imate problem sa prošlošću koja uvek nešto izbaci da li probleme na poslu ili u emotivnim vezama. Zvezde vam uz pomoć Venere obećavaju da upoznajete neku novu ljubav ili da se vratite na stare emocije sa novim pogledom. Svakako Rakovima od juna kreće mnogo bolji životni preokret u ljubavi poslu i životu uopšte.

LAV

Velika istrajnost i borba će napokon da se isplati a za krunu je potrebno da još uložite truda pa će tek od novembra vama slediti kruna na glavi. Slobodni Lavovi koji krenu da pokazuju inijacitivu sada bi mogli da uspeju da dopru do partnera. Lavovi koji su u braku mogu oko sredine meseca imati neke nesuglasice pa bi trebalo obratiti pažnju da ne ulazite u neke ljubavne afere. Ipak je vaš najbolji mesec avgust pa se do tada strpite i budite zahvalni šta sada imate i možete.

DEVICA

Vrlo specifično za Device koje će se uz pomoć Urana, Plutona i Saturna odlučivati na vrlo neobična dešavanja i opasne poduhvate sa prilično hrabrosti što nije baš tipično za vas. Mnoge Device sada mogu doživeti napredak, velike uspehe i promene stanovanja što još zavisi i od rasporeda vaših planeta. Mnoge Device koje su u stabilnim vezama mogu se odlučiti za zasnivanje porodice. Ova godina je generalno dobra za uspehe, kako u poslu, tako i u ljubavi. Pojedine Device će biti u dilemi kog partnera da izaberu ili koji posao da pokrenu.

venera

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Izlazak Urana iz Ovna i prelazak u Bika vama će dati da sklapate mnoge poslove na vrlo neobičan i specifičan način. Sada nije vreme da nešto odbacujete već sve prihvatajte pa će sve naći svoje mesto . Ne preporučuje se ulaganje u nekretnine jer su Saturn i Pluton u vašoj 4. kući. Koliko god vam bilo teško, ne izigravajte mučenika već sve hrabro uradite. Emotivno se pokrećete i sigurno je da baš ovaj mesec jun može biti bitna prekretnica da odlučite gde i sa kim dalje.

ŠKORPIJA

Mnoge Škorpije imaju Urana u polju partnera i braka pa treba da budu oprezne da ne upadnu u neku nevolju. Isto može biti problema sa pravnim i nekim javnim poslovima. Oslonite se na intuiciju i srećne okolnosti Jupitera mada će vas Mars iz Vodolije iritirati i doneće mnogo poslova i borbe pa dobro sagledajte situacije. Emotivno nije potrebno da budete nestrpljivi jer i mladima i starijim Škorpijama prestoji lep emotivni život. Sklonost ka avanturama vam sada može doneti samo probleme pa pokušajte da to izbegnete.

STRELAC

Dosta komunikacije pa bi bilo mudro da nekada i oćutite jer neizgovorena reč zlata vredi. Finansije stižu sa više strana mada niste sve vi zaradili, ima i poklona. Vi uspevate da bez pompe i drame izađete iz ovog perioda. Emotivno se dešavaju i dobre i manje dobre stvari pa treba izbegavati više veza ili neke tajne i nestabilne odnose. Neptun je uključen u sve pa može doneti izdaju, maglu i ne baš jasne tokove.

JARAC

Neki Jarčevi će razmišljati o kardinalnim promenama na poslu ili zanimanju, pa čak i u ljubavi. Sve značajne promene se baš ovog meseca pokreću pa dobro obratite pažnju šta da uradite i odlučite, jer je u vašem znaku Saturn i Pluton koji ostaje još duži niz godina. Vaš trud se kreće već od ranije da se isplati . Možete imati podršku od osobe iz rodbine ili bliske osobe koja je uvek uz vas. Vi ste opušteni uz tu osobu i sigurno da to nećete sada menjati. Vi ste na istoj talasnoj dužini pa to trebate da čuvate.

NE BISTE JE PREPOZNALI: Evo kako je nekad izgledala Olivera Jovićević, voditeljka emisije ”Upitnik” (VIDEO)

VODOLIJA

Kod vas je Mars ceo mesec i u drugoj polovini meseca se kreće retrogradno pa za sve što niste stigli da se izborite , sada će se opet pružati nova šansa.

Sada je vreme da prihvatite posao i da se psihički pripremite za sve šta od vas traži taj posao. Sada ste prinđeni da menjate vaše životne i ustaljene navike. Vi niste uplašeni pa što bi i bili kada vi volite promene, samo više puta premerite dok ne donesete odluku. Ako u nekim stvarima i ne uspete, nemojte očajavati jer će biti još dosta prilika.

RIBE

Vi imate duži vremenski period Mars u vašem 12. polju što vam može stvarati nervozu, tajne neprijatelje ili neke neraščišćene situacije i borbe unutar vas. Biće krajem meseca lep vodeni trigon pa možete uživati u emotivnim tokovima. Ovi aspekti vam mogu omogućiti finasijske uspehe, vrtoglave uspone i dobitke na duže staze.

(Dnevne.rs /Izvor: Željka Knežević, Luftika.rs)