ASTROLOZI TVRDE: Dan zaljubljenih pretvoriti u DAN RASKIDA, ovi horoskopski znakovi su u NAJVEĆEM PROBLEMU (ASTROLOGIJA)

devojka

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Retrogradni Merkur Ovnovima će zadavati glavobolje na Dan zaljubljenih. Device će retrogradno kretanje Merkura pogoditi u najtežim posebno kada je reč o voljenoj osobi. Događaje koji vas očekuju ne shvatajte previše lično.

Retrogradni Merkur počinje 17. februara, samo nekoliko dana nakon Dana zaljubljenih.

Svi horoskopski znakovi osetiće efekte ove neodlučne planete, tako da će vaši planovi u poslednjem trenutku biti otkazani ili se može pojaviti vaš bivši partner i uništiti vaš novi romantični odnos. Međutim, jedino što je sigurno je da 14. februara ove godine neće biti dosadno.

Evo što Merkur priprema za Dan Zaljubljenih na temelju vašeg horoskopskog znaka.

Ovan

Retrogradni Merkur biće glavni krivac za emotivne glavobolje na Dan zaljubljenih. Ne planirajte noćni izlazak s partnerom i bilo koje druge velike planove ostavite za kasnije.

Ostanite kod kuće s partnerom i odmarajte glavu i um jer ste preopterećni i potreban vam je odmor. Očistite raspored i posvetite ovaj dan samo svom partneru.

Bik

Možda postoji napetost između vas i vaših prijatelja ili vašeg partnera jer se stare rane ponovo otvaraju i to će izvući stare probleme na površinu.

Možete nastaviti raspravu s prijateljem, ali ne raspravljajte se dok ne čujete što druga strana ima da kaže, a zatim ljubazno rešite problem. Ako postoje nerešeni problemi, morate ih rešiti.

 

Blizanci

Neuspeh u komunikaciji na radnom mestu može vas naterati da se posvađate s kolegama – definitivno ne baš romantične vibracije za Dan zaljubljenih.

Neočekivani problemi na poslu mogu poremetiti realizaciju vaših romantičnih planova. Ali nema razloga za nemir jer dan kasnije možete proslaviti Dan zaljubljenih.

Rak

Organiziranje putovanja bez većih prepreka biće gotovo nemoguće tokom retrogradnog Merkura, tako da vaši planovi za taj vikend najverovatnije neće uspeti. Ako planirate romantični provod, budite spremni da otkažete planove.

Ali dobra vest je da možete da započnete planove za romantično veče u svom gradu. Budite fleksibilni i kreativni ako želite da provedete veče za pamćenje bez napuštanja grada.

 

Lav

Raspored vam je neuredan, a komunikacija još neurednija, tako da svi vaši veseli planovi za Dan zaljubljenih neće biti baš uspešni. Pokušajte da kontrolište svoje emocije i postavite granice sebi i drugima.

Vaše planove biće teško realizovati, zato budite spremni da preuzmete odgovornost za svoje planove i postupke.

Devica

Merkur je vaša vladajuća planeta, tako da će vas retrogradni pokret pogoditi u najtežim danima, posebno kada je reč o vašoj voljenoj osobi.

Možda postoji više ljudi koji vas zanimaju, ali onaj koji vas najviše zanima ne posvećuje vam dovoljno pažnje. Dobijate puno mešovitih signala i nesporazuma, zato pokušajte da to ne shvatate previše lično.

Vaga

Za Dan zaljubljenih, najbolje je dati prednost partneru i kvalitetno vreme posvetiti sebi i svojoj voljenoj osobi.

Posetite spa centar i opustite se s voljenom osobom kako biste se oslobodili napetosti i stresa.

Škorpija

Rasprava i bivši partneri idu u paru, zato budite oprezni jer vas mogu proganjati prošli partneri koji će sabotirati vašu ljubav. Bivši partner će želiti da spreči planove s vašim novim partnerom.

Ne dozvolite da neko ko je već imao priliku da budu sa vama uništi vaše šanse s nekim drugim. Postavite granice!

Strelac

Ove godine nećete biti raspoloženi da slavite Dan zaljubljenih. Imaćete želju da ostanete kod kuće dalje od reflektora.

Ali to ne znači da vaš partner neće doći da proslavi sa vama. Noć učinite romantičnom planirajući nešto intimno sa svojim partnerom.

Jarac

Retrogradni period je pakao kada je u pitanju jasna komunikacija i efekte iste efekte ćete osetiti na vrlo intenzivan način na Dan zaljubljenih. Tračevi mogu uništiti mnoge stvari, ali vrlo brzo ćete saznati istinu.

Ne oslanjajte se na glasine koje čujete. Budite otvoreni za razgovore sa svojim partnerom i prijateljima, tako da možete prevazići bilo koju dramu.

Vodolija

Upravljanje novcem može biti zaista teško tokom retrogradnog Merkura, jer vaše razmišljanje postaje mutno i pravite puno grešaka. Nažalost, to može uticati na slobodu koju imate.

Finansije vam mogu narušiti planove, a bićete šokirani jer niste bili svesni da se vaš bankovni račun smanjuje. Da biste to izbegli, planirajte zabavno veče za koje neće biti potrebno mnogo novca.

Ribe

Zbog retrogradnog Merkura, gotovo je nomoguće napraviti velike planove za Dan zaljubljenih. Pored toga, bićete zbunjeni kako da proslavti ovaj dan i nećete moći da odlučite želite li biti s prijateljima ili s partnerom.

Pokušajte da budete fleksibilni, ne pravite previše planova i pogledajte da li je sve urodilo plodom.

 

(Dnevne.rs /Izvor: M.Z.M. zena.blic.rs)