ASTROLOGIJA OTKRIVA: Ovo su najbolji dani za ljubav ovog leta! (HOROSKOP)

horoskop

pixabay /dnevne.rs

Neki horoskopski znakovi će tokom leta upoznati nove partnere, a evo ko će izgovoriti sudbonosno “da

Ovan

Vama je leto 2016. potpuno najklonjeno. Venera će od 12. jula do 5. avgusta prolaziti kroz vašu petu kuću rezervisanu za flert i avanture, pa će samci imati mnogo prilika za novu ljubav. Septembar je vaš srećan mesec kada možete dobiti i ponudu za brak. Oko 9. septembra pazite na kakve dogovore i ponude pristajete!

[adsenseyu6] BikAko ste sami, u letnjim mesecima imaćete odličnih prilika da upoznate nekoga novoga i zaljubite se. Srećan Jupiter nalazi se u vašem znaku do 9. septembra, dok će Venera biti u Biku od 5. do 30 avgusta. Vaš idealan dan za ljubav je 27. avgust. Nemojte ga nikako propustiti! Iskoristite ga bar za flert i zavođenje!

Blizanci

Stvari u vašoj vezi se menjaju na bolje posle 2. avgusta. Mars će vam pomoći da se pokrenete i započnete s promenama, kao i Jupiter. Ako ste sami imate odličnu priliku da upoznate nekoga novog i zaljubite se naročito u drugoj polovini avgusta.

Rak

Zaokružite u svom kalendaru 17. avgust, jer to je dan kada ćete imati s partnerom važan razgovor koji će vas još više zbližiti. Slobodni mogu očekivati zanimljive susrete krajem jula.

Lav

Od 12. jula do 5. avgusta Venera se nalazi u Lavu, zbog čega ćete privlačiti pažnju gde god se pojavitei. Ekstra romantičnim i privlačnim osetićete se 2. avgusta kada u petu kuću romanse ulazi Mars koji će vam doneti zanimljive ponude.

Devica

Ovo je prava prilika da zablistate. Jupiter ostaje u vašem znaku do 9. septembra, te vam daje veliku dozu optimizma koja će vas voditi kroz život. Uz takvo razmišljanje sigurno ćete privući pažnju suprotnog pola. Više šanse za romantične susrete imaćete od 5. do 30 avgusta dok će ljubavna planeta Venera biti u vašem znaku. Iskre bi mogle da vrcaju 27. avgusta.

Vaga

Od 9. jula Jupiter ulazi u vaš znak i donosi vam blagoslove i ljubav. Samcima se smeši nova veza, a zauzetim osobama harmonija na ljubavnom planu tokom avgusta.

Škorpija

Kada se Venera premesti u 11. kuću posle 5. avgusta, imaćete šansu da probudite svoj odnos s nekim prijateljem ili poznanikom. Zvezde su naklonjene i upoznavanju novih ljudi preko interneta. Zato se opustite i prepustite osećanjima.

svemir-ljubav

Foto: pixabay /dnevne.rs

Strelac

Stvari postaju posebno uzbudljive posle 2. avgusta kada Mars ulazi u vaš znak. Ostatak leta bićete u zavidnom položaju, jer ćete biti u prilici da se zbližite sa osobom koju najviše želite. Jupiter 9. septembra ulazi u vašu 11. kuću, zbog koga ćete najviše uspeha u ljubavi imati ako želite da produbite odnos sa svojim prijateljem ili preko poznanika da upoznate novu osobu.

Jarac

Najperspektivnije vreme za ljubav ovoga leta je iza vas, jer je Venera izašla iz vašeg znaka 12. jula. Ali to ne znači da treba da sedite kod kuće i očajavate. Pokažite zvezdama da uprkos tome znate odlično da se zabavljate, proširite svoj krug poznanika i prijatelja i uživajte u slobodnom vremenu bez obzira na ljubavnu situaciju.

[adsenseyu1]

Vodolija

Vodolije u ozbiljnim vezama će od 12. jula do 5. avgusta uživati u dodatnoj dozi harmonije i razumevanja sa svojim partnerom. Ako sa nekim tek počinjete da se viđate, vrlo brzo će se veza pretvoriti u nešto ozbiljno. Moguće je da ćete se veriti ili odlučiti da živite zajedno. Posebnu pažnju posvetite 20. julu i 2. avgustu, jer su ovi datumi stvoreni za ljubav.

Ribe

Leto je idealno za učvršćivanje postojeće veze i braka ili je barem takav slučaj ove godine s Ribama. Do 9. septembra mazi vas i pazi Jupiter i podstiče da preduzimate sve veće korake sa svojim odabranikom. Budite odvažni i prepustite se osećanjima.

(Dnevne.rs /Izvor: Alo.rs)