ASTROLOGIJA OTKRIVA: Četiri znaka kojima septembar donosi pravu ljubav (HOROSKOP)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovim znakovima će naredni mesec biti najbolji u životu.

Ovan

Ukoliko ste preživeli ljubavne testove od kraja jula i krenuli određenim putem, znajte da je taj put najbolji za vas. Veze koje su se završile, završile su se sa razlogom, a septembar mesec vam sprema nova i lepa uzbuđenja.

Tokom većine septembra imaćete punu podršku Venere iz vatrenog znaka Lava i vašeg polja ljubavi. Sami ostati nećete sigurno. Već od 5. septembra, kada Merkur krene napred iz vašeg polja ljubavi, bićete mnogo raspoloženiji za zdravu komunikaciju, a ne za prazne priče.

[adsenseyu5]

Provod i društvo će vas čekati na svakom ćošku, pa su upravo između 6. i 18. septembra moguća nova poznanstva, ali i jake emocije i strasti prema Strelcu, Ribi ili Lavu.

Neke od vas će možda mučiti prošlost, ali realnom pomirenju se ne nadajte pre 25. septembra, kada su i čuda moguća.

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA KRAJ AVGUSTA: U zavisnosti od znaka možete očekivati flertovanje, avanturu, neki će biti na pragu ozbiljne veze, a neki… (ASTROLOGIJA)

Možda im proteklih meseci nije baš išlo najsjajnije na emotivnom planu, ali za ova četiri znaka septembar donosi veliko iznenađenje – slučajan susret mogao bi da postane ljubav života.

Lav

Period iza vas pun je intriga, radnji iza kulisa, a najveća emotivna dešavanja bila su daleko od očiju javnosti! Neki od vas uplovili su u tajne veze iz kojih je bilo teško izvući se.

Ulazak Venere u vaš znak i njen boravak do 21. septembra doneće vam mnogo sreće na svim poljima, a posebno na emotivnom planu!

Sve slobodne Lavove čeka nešto novo, a neke od fatalnih ljubavi mogu početi upravo preko društvenih mreža. Jedna Vaga, Ovan ili Strelac neočekivano će vas trgnuti iz monotonije i u vama probuditi leptiriće.

Krajem meseca, posebno između 23. i 28. septembra iskoristite pozitivne energetske uplive planeta i ozvaničite vašu vezu ili barem razmislite o zajedničkom životu.

[adsenseyu1]

Vaga

Tenzija na emotivnom planu će polako popustiti ulaskom u septembar. Uživanje može da počne već nakon 5. septembra. Kada Merkur konačno krene napred i vi ćete imati osećaj da mnoge stvari kreću svojim tokom.

Još na početku septembra lepi aspekti Jupitera i Venere doneće vam mnogo bolju komunikaciju sa partnerom, a nekima od vas i moguć kraći put. Slobodne Vage očekuju velike promene, a preko prijatelja ili na nekom većem okupljanju mogu upoznati ljubav svog života.

Uran iz vašeg polja partnerstva biće dobro aspektovan između 16. i  27. septembra, pa su moguće iznenadne i brze konekcije sa Strelcem, Vodolijom ili Škorpijom. Pratite svoj instikt i ne dvoumite se dugo jer ovakva osoba se ne sreće često.

OBUKLI I SPREMILI IVANKU ZA SAHRANU: Kada su pomerili poklopac kovčega, svu su se zaledili od šoka!

Jarac

Kod vas emocije moraju da imaju težinu, a u prethodnom periodu upravo je bio dominantan taj vaš “sve ili nista” stav.

Ulaskom u septembar, mesec i planeta ljubavi Venera ušetaće i vaše polje partnerstva i doneti prelepu energiju, a vašem stalnom partneru osećaj smirenja i novog početka.

Mars iz polja daljina i putovanja može vam doneti oko 20. septembra i kraći put ili izlet u kojem ćete oboje uživati i regenerisati vaš odnos.

ŽIVOT PREPUN BOLA: Majka joj umrla prerano, dobijala dnevno 50 pretnji smrću, na kraju je proterana iz Hrvatske!

Slobodnim Jarčevima biće ovo idealan period za zaljubljivanje. Već oko 10. septembra pun mesec iz vašeg polja želja doneće vam više strasti i romantike.

Zračićete posebnom energijom, a moguće je da ćete privući nekog iz inostranstva.

Krajem meseca, oko 23. septembra Riba, Bik ili Jarac iznenadiće vas neočekivanim izlivima emocija. Dajte im šansu.

[adsenseyu4]

(Dnevne.rs /Horizonti /Izvor: Mediji)

[adsenseyu2]