ASTRO VODIČ KROZ 2018: Šta očekuje svaki HOROSKOPSKI ZNAK do kraja godine

horoskop

pixabay

U junu su bila naglašena partnerstva – potrebno je da pokažete osetljivost prema osećajima prijatelja i bližnjih kad donosite odluke koje mogu uticati na njih.

Iskoristite vreme za analizu dosadašnjih poteza i odluka te razmotrite svoj položaj i važna pitanja.

Zemljani znakovi, Bik, Devica i Jarac, zadržaće doslednost u onome što rade i u ovoj godini. Ako je vaš znak Bik, verovatno ćete morati čuvati svoje resurse i pametno rukovati novcem cele godine, s obzirom da se Saturn nalazi u vašem sektoru zajedničkih računa i deljene imovine do kraja godine; to može smanjiti i partnerove prihode ili porodičnu ušteđevinu.

Dođe li do problema u odnosima, ne donosite nagle odluke, jer biste se brzo mogli predomisliti. Sredinom marta Mars u Jarcu označava period u kojem možete otvoriti nove perspektive kroz učenje, čitanje, putovanje, religiju, kulturne aktivnosti ili interakciju s mudrim ljudima. Mogući su problemi s porodicom partnera, ljudima iz obrazovanja, strancima i onima iz pravnih sfera.

Device će najzad osetiti potrebu za više avanture. Za njih je ovo idealna godina za obrazovanje i karijeru. Moraju čuvati svoje resurse i novac koristiti pametno.

Uvek se informišite o stanju partnerovih finansija jer Uran prolazi vašim poljem zajedničkih računa, a to može dovesti do nestanka njegovog izvora prihoda ili ga umanjiti. Uspešno završavajte zadatke koji pokazuju vaše jedinstvene sposobnosti.

Jarčevi će dodatno uživati u romantičnim odnosima, biće opušteniji i sa više prilika za finansijsku dobit. Nedostaje vam više samopouzdanja i energije u zamislima od kojih pre vremena odustajete. Partner je malo razočaran u vas i vaša veza može doći u ozbiljnu krizu. Oni koji su solo imaju izgleda da upoznaju srodnu dušu….

HTELA SAM SAVRŠENU SVADBU: Sve je bilo idealno dok nismo počeli da sečemo tortu, tada je sav užas izašao na videlo!

Pripadnike vatrenih znakova, Ovnove, Lavove i Strelce, u 2018. očekuje puno aktivnosti, akcije i brzih okolnosti. Ovnovima bi to trebala biti povoljnija godina u odnosu na prethodnu, sa više svakodnevne rutine, ali i finansijske sigurnosti. Savet je da ipak ne analiziraju previše svoje odnose ili izbegavaju da ih tretiraju isključivo u smislu koristi. Oni koji su solo već duže vreme mogli bi na proleće, pogotovo u aprilu da upoznaju osobu svog života koju su toliko dugo čekali da se pojavi.

Lavovi  će biti dodatno orijentisani na materijalno, pri čemu ih i očekuju mnoge opcije i perspektive koje bi mogle biti finansijski isplative. Čuvajte svoje resurse i pazite na novac cele godine jer se Pluton nalazi u dugotrajnom boravku u vašem sektoru zaposlenja i zdravlja, a to može uticati na vaše prihode.  Iskoristite povoljne prilike na najbolji način.

Strelčevima predstoji izazovna godina, u kojoj će pokazati dosta odlučnosti u rešavanju nekih problema koji na to čekaju, a u slučaju pune posvećenosti profesiji stići ce i dobar produktivni rezultat. Na poslu je moguće iznenadno napredovanje, moguće je čak i političko angažovanje.Tokom godine moguća jača virusna infekcija.

Blizanci, Vage i Vodolije, dakle vazdušni znaci, imaće faze ozbiljnih preispitivanja, posebno veza, jer će smatrati da ih neke od njih opterećuju ili iscrpljuju više nego što treba. Blizanci bi tokom godine trebali da bez većih problema razreše neke delikatne probleme.

Budite pažljivi prema osećajima osoba koje volite i saradnicima; moguće je da imate potrebe koje su drugačije od bliskih osoba. Dođe li do sukoba, kompromis može umanjiti tenzije. Ali nemojte dozvoliti da vas iskorišćavaju. Napredak u svojoj delatnosti možete ostvariti između u prvom kvartalu godine, dok Sunce u Ribama podupire vaše napore. Uspešno završite sve poslove koji su vam zadati u tom razdoblju.

Vage ce imati dodatnih poslovnih opcija i prilika za poboljšanje finansija. U drugom delu godine ukazuje se rizična poslovna prilika i može se desiti da ako se odluče za nju, uz malo sreće jako dobro profitiraju. Ipak, moraju biti veoma oprezne jer jedan pogrešan potez sa sobom može nositi i dosta gubitka.

Vodolijama će uspešnija biti druga polovina i kraj 2o18. godine, kada će najzad razrešiti neke ozbilje dileme i probleme sa kojima su već neko vreme suočene. Finansije bi trebalo da se popravljaju  kako godina bude odmicala pa iskoristite  da i nešto uštedite.

Kada su u pitanju vodeni znaci, Rak, Škorpija i Ribe, predviđanja Zodijaka za 2018. godinu kažu da će morati da se prilagođavaju različitim situacija i odnosima, uključujući i icidentne, ali uz znatno aktivnije učešće u tim situacijama. Rakovi će želeti da se suoče sa nekim ozbiljnim dilemama koje već neko vreme guraju pod tepih, pri čemu je dobro vreme za to u drugoj polovini godine.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Novac i potrošačke navike su naročito važne ove godine. Iako vam je situacija na profesionalnom planu i u karijeru podložna promenama, ako ste zadržali radnu disciplinu i čvrsto radili na svom dugoročnom planu, osetićete rezultate.

Škorpije će biti dosta okrenute materijalnom – novim prihodima, građevinskim radovima… za šta će imati i odgovarajući novčani priliv. Ipak, naći će vremena i za rekreaciju i – malo više romantike!

Takođe, trudite se da budete na zemlji dok budete postizali te uspehe i ne dozvolite da vas to ponese, jer već drugi deo godine može biti malo teži i biće potrebna vasa istrajnost i strepljenje da stvari izvedete na pravi put što se posla tiče.

Ribe će imati godinu sa dosta optimizma i realističnijeg odnosa prema životnim problemima, pri čemu će to biti i idealno vreme za savršeno intimno povezivanje sa osobom do koje im je stalo.

Vazno je o da tokom ove godine ostanete pozitivni i da zadržite veru u sebe i svoje poslovne odluke ma šta vam drugi pričali. Zima će vam otvoriti jednu novu poslovnu mogućnost koju bi trebalo da pokušate iskoristiti svojom mudrošću

(Dnevne.rs/Elle.rs/Izvor:Astrosajt.blogspot.com)