ASTRO SAVETNIK: Mlad Mesec u Biku 15. maja 2018. donosi velike promene i nove početke SVIM HOROSKOPSKIM ZNACIMA

mlad

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Prelepa pozicija ovog Meseca u rascvetaloj i probuđenoj prirodi pruža nam da dišemo punom plućima i uživamo u svim blagodetima prirode. Sada možemo svi da uživamo u svemu što nam daje lepotu, mirise koji se šire, magnetnu privlačnost i snažna osećanja . Mesec u Biku se raduje svim ovozemaljskim uživanjima pa bi bilo dobro da sada svi sebi ugodimo i opustimo se dok će biti i pojedinih znakova koji su tvrdoglavi , piše astrolog Željka Knežević.

OVAN

Vi možete imati neka iznenađenja u vezi sa novcem. Pojedini Ovnovi baš sada se mogu odlučiti za neku bitnu kupovinu. Sve se vrti oko naplate duga ili plaćanja nekih računa koje dugujete.

Vama će laknuti jer Uran napušta vaš znak gde je bio poslednjih 7 godina i odmah kreće u akciju da menja vaše misli i fizički izgled.

Pročitajte i  Poruka Venere u Blizancima za svaki horoskopski znak: Otkrijte da li će vam ljubav, posao, pare ili zdravlje biti prioritet do 19. maja 2018. godine

KIJU ČEKA PRAVO BOGATSTVO PO IZLASKU IZ RIJALITIJA: Nećete verovati šta joj sve maćeha poklanja!

BIK

Potrebno je da krenete da radite odmah sve što ste isplanirali da ne biste propustili dobit. Mnogi Bikovi dobijaju novi polet u narednih pola godine.

Uran, planeta revolucije i promena, ulazi u vaš znak i pravi promene u ljubavi, novcu i životu uopšte na duži niz godina. Moguća je i neka veća kupovina uz dozu zabrinutosti.

BLIZANCI

Znatne promene su moguće sa ljudima sa kojima ste bili dobri, jer nešto ne štima u komunikaciji i odgovorima.

Ovaj mlad Mesec na neki način vas pravi osetljivim dok će pojedinim Blizancima otvoriti oči kada je vaša slabost u pitanju.

Moguć je i neki zdravstveni problem koji sada ne treba zanemariti.

RAK

Neki odnosi i neslaganja sada bi mogla da dobiju mnogo bolju komunikaciju i prilagodljivost. Ulaskom Urana u Bika i Marsa u Vodoliju preti da izaziva otpor i mogućnost neke brutalne moći. Mars će biti duže vreme u Vodoliji pa pripazite na vaše borbe, svađe, isterivanje pravde, tvrdoglavost… Iskoristite ovaj mlad Mesec da pokrenete vaše projekte.

LAV

Kod vas se dešavaju malo teže stvari gde vi ubeđujete i sarađujete sa nekim ko nije nimalo lak ili ste vi tvrdoglavi i nefleksibilni, no i to je dobro ako ste na pravom putu. Ovaj mlad Mesec vam pruža šansu da brzo postignete neki cilj koji ste zacrtali. Samo je malo potrebno truda do uspeha.

planete

Foto: Dnvevne.rs /pixabay

DEVICA

Ogromno samopouzdanje na poslu sada možete iskoristiti i ubediti druge jer imate moć. Predivan je ovaj mlad Mesec za vas. Uran vam uz aspekt Marsa donosi iznenađenje koje može biti dobro i i loše, pa se pripremite na promene dok okom trepneš.

VAGA

Imate period u kom uz malo truda možete da razrešite neke komunikacije od ranije ili nerazumevanje u partnerskim odnosima. Neka prodaja baš sada može da se desi da biste popunili rupe u vašem budžetu. Možda vam neko ko duguje vrati dug. Jupiter je u vašoj kući novca pa će biti dosta naklonjen.

ŠKORPIJA

U vazduhu se oseća osetljivost i kako je mlad Mesec u polju partnera, moguća je i neka saradnja što je divno pokrenuti na mlad Mesec.

Pojedine Škorpije baš mogu primati pozive za susrete i biti dosta isšarmirani. Uran ulazi u vaše polje partnera sve sa mladim Mesecom pa eto iznenadnog novog početka i u ljubavi i u poslu.

STRELAC

Vi možete imati posla sa upornim i tvrdoglavim ljudima pa niste u mogućnosti da stvari sprovedete u delo, pa bi čak mogli i da raskinete sa nekim klijentom. Mlad Mesec pada u vaše polje posla i zdravlja pa bi tu trebalo da se dešavaju neke promene..

Pročitajte i  Ne preduzimajte ništa pre 28. aprila 2018: Izuzetno napet kvadrat Merkura i Saturna napraviće vam priličnu zavrzlamu na svim životnim poljima

O UKUSIMA (NE)VREDI RASPRAVLJATI: Preveli smo pesmu s kokodakanjem koja je pobedila na Evroviziji i – o moj Bože

JARAC

Vama mlad Mesec donosi raščišćavanje pa su moguća i neka vređanja što će u vas uneti nemir. Budite oprezni i trudite se da izbegnete sukob. Rođeni u poslednjoj dekadi Jarca mogu za vreme mladog Meseca da se lepo osećaju i da budu srećni sa nekim malim susretom i pažnjom. Moguć uspeh.

 

VODOLIJA

Vi treba da pazite na rečnik jer biste mogli reći neke stvari zbog kojih biste se posle kajali .Ovaj Mlad Mesec vam neće dati svežinu i dinamičnost kao što ste osećali ranije. Pitanja u krugu porodice i kuće mogu biti jako naglašena. Izbegavajte svađe i prepirke.

RIBE

Veliki preokret se dešava kod vas. Mnoge Ribe će razmišljati šta se dešava i šta im ovaj mlad Mesec nagoveštava. Kako vi imate izraženu intuiciju, možete sve dobro osetiti i pokrenuti neke nove promene.

(Dnevne.rs /Izvor: Željka Knežević, besnopile.rs)